Segítségre lenne szükségem, egy tapasztaltabb személytől! Ki tud segíteni? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, egyik kedvenc szabadidős elfoglaltságom az írás. Most fejeztem be egy nagyon jó akció-horror könyvet, 270 oldal lett. Szeretnék keresni egy kiadót, mert úgy döntöttem hogy író szeretnék lenni. Országos novellaíró versenyeken veszek részt, és az irodalom tanárom is biztat. Szerintetek hogy kezdjek hozzzá?2014. júl. 8. 20:19
1/2 anonim válasza:
Emailben szétküldeni a cuccost nem kerül semmibe...
Hátha bejön.
2/2 anonim válasza:
Csak telefonos egyeztetés után küld el, konkrét személynek az írásod és keress meg kisebb kiadókat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!