Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rockerek, egy kis öltözködési...

Rockerek, egy kis öltözködési segítségre lenne szükségem. (? )

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagy és hát a (szerintem) rockerek új nemzedékét képviselem.És hát olyan akadályba ütköztem a ruházati kifejezésemben,hogy őszintén nem tudom milyen félcipőt vegyek fel így nyára meg a melegebb napokra mert azért a Honvédségi marhabőr surranó picikét meleg szerintem. :) Tornacipőt semmi kép sem szeretnék hordani valami egyéb ötletek,hogy mit vegyek fel mint cipőt?

2014. jún. 10. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Keress egy normálisan kinéző sima, fekete sportcipőt, az Uram is csak olyat hord nyáron, tornacsukát fel nem venne :D Szandált meg végképp nem :DDD
2014. jún. 10. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Mezítláb!
2014. jún. 10. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Sima, nem túl csicsás sportcipő teljesen jó. Vannak ilyen félig sport, félig utcai cipők. Tulajdonképpen lapos talpú, felül kevésbé párnázott sportcipők. Teljesen jól néznek ki és mennek a stílushoz is.
2014. jún. 10. 23:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Fekete teniszcipő. Vagy valami deszkás cipő sem idegen szerintem.Én a Tescos(vagy Auchanos tudja a franc) Victory márkát hordom. 3000ft és még ki is néz valahogy.
2014. jún. 11. 17:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszöntem a válaszokat,annyi kérdésem lenne még,hogy nadrág ügyben,mert eddig mint hosszu,mint rövid gatyát a koptatott kék farmert hordtam,meg van egy sötét kék farmerem.Ajánlatos be szereznem ezek mellé egy fekete rövid farmert?Meg gondolkoztam gatya lánc viselésén.Tudtok mondani tapasztalatotokat gatya láncról?
2014. jún. 11. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ja, szerezz be rövid fekete gatyát, nem kell feltétlenül farmernek lennie, mert az eléggé vastag, és 40°C-ban nem biztos, hogy jó. Inkább valami vászonszerű anyagút válassz.

A gatya lánc jól néz ki, persze csak akkor, ha nem Totókutyaláncról van szó, mert az eléggé röhejes :D

Egy átka van a láncnak, beakad. Mindenhova. Vagy csak én voltam nagyon béna a gimiben anno :D Bár én nő vagyok, én is hordtam olyan kis aprószemű gatyaláncot, de tényleg mindenhová be- meg fennakadtam.

2014. jún. 11. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
A lánccal inkább az a probléma, hogy ha túl hosszú, akkor folyamatosan leng és a lépéseid ripmusára csörög. Egy idő után zavaró. Én olajzöld vékony farmer szerű térdnadrágokat hordtam (és hordok még ma is sokszor) a nyári melegben. Nem kényes, nem rikító, megy a sötétebb színekhez, nem túl hivalkodó. És elsősorban nem túl meleg és kényelmes. De azért mégsem bermuda.
2014. jún. 12. 02:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán vágd le a farmernacidat szárát, jó az rövidnadrágnak.
2014. jún. 12. 08:16
 9/9 anonim válasza:

Szerezz egy magas szárú Converse-t lehetőleg pirosat vagy feketét,régebben is azt hordták a rockerek,csak utána már mindenki más átvette tőlük.

A rövidgatya szerintem nem annyira rockos,de te tudod,ha már minden áron akkor ahogy a 8as válaszoló írta,levágott szárral.

Igen,ajánlatos beszerezni egy láncot,vagy egy ilyen Levis-kendő utánzatot is köthetsz a gatyádra,mint Axl Rose :)

jaa,és növeszd meg a hajadat ^^

2014. jún. 17. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!