Rockerek, egy kis öltözködési segítségre lenne
szükségem. (? )
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagy és hát a (szerintem) rockerek új nemzedékét képviselem.És hát olyan akadályba ütköztem a ruházati kifejezésemben,hogy őszintén nem tudom milyen félcipőt vegyek fel így nyára meg a melegebb napokra mert azért a Honvédségi marhabőr surranó picikét meleg szerintem. :) Tornacipőt semmi kép sem szeretnék hordani valami egyéb ötletek,hogy mit vegyek fel mint cipőt?
Keress egy normálisan kinéző sima, fekete sportcipőt, az Uram is csak olyat hord nyáron, tornacsukát fel nem venne :D Szandált meg végképp nem :DDD
2014. jún. 10. 22:24
2/9 anonim válasza:
Mezítláb!
2014. jún. 10. 22:59
3/9 anonim válasza:
Sima, nem túl csicsás sportcipő teljesen jó. Vannak ilyen félig sport, félig utcai cipők. Tulajdonképpen lapos talpú, felül kevésbé párnázott sportcipők. Teljesen jól néznek ki és mennek a stílushoz is.
2014. jún. 10. 23:41
4/9 anonim válasza:
Fekete teniszcipő. Vagy valami deszkás cipő sem idegen szerintem.Én a Tescos(vagy Auchanos tudja a franc) Victory márkát hordom. 3000ft és még ki is néz valahogy.
2014. jún. 11. 17:03
5/9 A kérdező kommentje:
Köszöntem a válaszokat,annyi kérdésem lenne még,hogy nadrág ügyben,mert eddig mint hosszu,mint rövid gatyát a koptatott kék farmert hordtam,meg van egy sötét kék farmerem.Ajánlatos be szereznem ezek mellé egy fekete rövid farmert?Meg gondolkoztam gatya lánc viselésén.Tudtok mondani tapasztalatotokat gatya láncról?
2014. jún. 11. 19:23
6/9 anonim válasza:
Hát, ja, szerezz be rövid fekete gatyát, nem kell feltétlenül farmernek lennie, mert az eléggé vastag, és 40°C-ban nem biztos, hogy jó. Inkább valami vászonszerű anyagút válassz.
A gatya lánc jól néz ki, persze csak akkor, ha nem Totókutyaláncról van szó, mert az eléggé röhejes :D
Egy átka van a láncnak, beakad. Mindenhova. Vagy csak én voltam nagyon béna a gimiben anno :D Bár én nő vagyok, én is hordtam olyan kis aprószemű gatyaláncot, de tényleg mindenhová be- meg fennakadtam.
2014. jún. 11. 19:51
7/9 anonim válasza:
A lánccal inkább az a probléma, hogy ha túl hosszú, akkor folyamatosan leng és a lépéseid ripmusára csörög. Egy idő után zavaró. Én olajzöld vékony farmer szerű térdnadrágokat hordtam (és hordok még ma is sokszor) a nyári melegben. Nem kényes, nem rikító, megy a sötétebb színekhez, nem túl hivalkodó. És elsősorban nem túl meleg és kényelmes. De azért mégsem bermuda.
2014. jún. 12. 02:32
8/9 anonim válasza:
Simán vágd le a farmernacidat szárát, jó az rövidnadrágnak.
2014. jún. 12. 08:16
9/9 anonim válasza:
Szerezz egy magas szárú Converse-t lehetőleg pirosat vagy feketét,régebben is azt hordták a rockerek,csak utána már mindenki más átvette tőlük.
A rövidgatya szerintem nem annyira rockos,de te tudod,ha már minden áron akkor ahogy a 8as válaszoló írta,levágott szárral.
Igen,ajánlatos beszerezni egy láncot,vagy egy ilyen Levis-kendő utánzatot is köthetsz a gatyádra,mint Axl Rose :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!