Esetleg tudtok olyan szervezeteket, vagy alapítványt ami ezzel foglalkozik? Nagyon sürgős! Segítségre van szükségük. Alábbiak lent.
Nekem van egy barátnőm,Aki évek óta terrorba él,két kisfiával,és sajnos egyre rosszabb a helyzete!!! Nem tudjuk igazán hova tudna fordulni,ahol tényleg segítenek,is!!
Ő 40 éves,munka nélkül van,nincs senkije,akihez menekülhetne rajtam kívül,de nem tudom őket elszállásolni,a ház amiben jelenleg élnek,az alkoholista élettársáé,és annak anyjáé!! Mi Komárom-Esztergom megyében,egy kis faluban lakunk,itt nincs semmilyen szervezet,aki TÉNYLEG segít váll húzogatás helyett!!
Anyagilag kötve van,mert a bejövő pénz mind az élettárs számlájára jön,telefonálni,se itt nem tud segítséget kérni,mert le van ellenőrizve,és abból csak baj van!! Nem tudom,mit várok ettől a levéltől,ha csak ötletet kapunk,hogy hova tudna menni,a 14-és 9 éves kisfiával? Munkát,nyugalmat szeretne a barátnőm,Aki egy csupa szív jó lelkű csaj!!
Egy kedves érdeklődő,kérdezte,hogy milyen segítségre van szüksége? Sikerült felvennie a kapcsolatot a Nők elleni erőszak nevű szervezettel,és már csak időpontot kell egyeztetniük a szökéshez,ami nem lesz egyszerű,mert az alkoholista férj/apa hiába délelőttös,meg tudnánk oldani,ott van az anyósa,aki ugyanolyan alkoholista,mint a fia,és Ő az aki,adja a lovat a fia alá.
Olyan segítségre lenne szükség,hogy valahogy a barátnőm a két kisfiúval,és a csomagjaikkal eljusson a Shelter házba.
Pénzem se nekem,se nekik nincs,mivel a munkanélküli segély már nem jár neki.Válaszotokat előre is köszönöm,Erika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!