Mennyibe kerül kb, Budapesten, egy hamvasztásos, urnás temetés, új sírhely vásárlásával? Bővebben lent.
A családban pár napja történt elhalálozás, és szeretném tudni, hogy nagyjából milyen összegre lehet számítani temetés ügyben. Nem szeretnénk nagy felhajtást, hamvasztás lenne, urnás, kis sírhely megvásárlásával! Aki mostanában temetett Budapesten, az mennyit fizetett?
Szóba került a hamvak szétszórása is, de egyrészt annak az árával sem vagyok tisztában, másrészt meg olyan személytelen sztem az az egész... Plussz azt sem tudom, hogy mennyi különbség lehet pl, hogy ha falba rakják az urnát, vagy, ha kis sírhelyet vásárolunk. Szerintetek?
Előre is köszönöm a válaszokat! Utána járni úgyis csak jövőhéten fogok tudni (időhiány miatt), ezért gondoltam, hogy addigis tájékozódom, ne ott essek hanyatt...
Köszi a hasznos válaszokat előre is!
2009 december : Farkasréti temető kis sírhely = 470'000,- Ft + 23'000 Ft katolikus papi bucsuztató + borravaló temetéskor
Tájékoztatásuk szerint az Ujköztemetőben ugyanez ennél kb. 30'000 Ft-tal olcsóbb ( 470'000 - 30'000 )
( A 470'000 Ft a lehető legkevesebb szolgáltatással és legszerényebb kellékekkel értendő )
Igazad van, a szétszórás tényleg személytelen ezért sem választottuk azt mi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!