Hogy lehetek én is raj?
A rajok tök menők nem köt beléjük senki. én is raj akarok lenni. de hogy csináljaM? Hogy viselkedjek meg minden? öltözködés? Hogy illeszkedjek be a többi raj közé?
előre is köszi

Tegyél fel videókat jútubra, amiben azt kántálod, hogy megölöd a mocskos magyarokat, és káromkodj nagyon sokat.
Ugyanezt csináld az utcán is.
Persze megtenni már féljél, legalábbis egyedül. De ezek után nem leszel sokáig egyedül, aztán mehettek csordában magyart ölni.
Gratulálok!
(Amúgy nem vagyok hungarista, se hazafi, de ekkora idióta kérdést... :D)

FERTŐZÉS ez terjed a fiatalok között. Én büszke vagyok a fiamra hogy az árpádsávos zászlót viszi és nem a szivárványost. Hogy olvassa a Mein Kampfot. S hogy kutatja az örmény népirtásokat. S hazahű ifjú. kadét a gárdában
LEgyen neked ő a példa te szánalmas cigánycsicska
rohadtul behódolok a rasszista gnómodnak
most örülsz?
de ez nem válasz.
csá

a te fajtádból meg szappant kéne csinálni :) te meg engem szidtál, sajnálni tudlak. és magasról sz.rok rád is meg a fiadra is -.-
gondoltam, hogy nem fog mindenki tisztelni. nem is akarom hogy az egész világ előttem heverjen csak annyit, hogy ne bántson mindenki. ez annyira gáz? hogy nem akarom hogy bicskával fenyegessenek? nem CIGÁNY akarok lenni, azért írtam ki hogy raj, mert nem találtam rá jobb szót. mert nincs is. cigány úgysem lehetek, annak születni kell. csak egy meg akarok tudni pár trükköt, hogy hogy lehetnék én isolyan menő.

Csak ismételni tudom magam "Ne legyél raj mert valószínűleg nem is vagy tisztában a jelentésével. Ha tiszteletet akarsz tanulj rendesen, nem csak az iskolában. Sportolj , és ha végképp elfajul a helyzet, védd meg magad.Legyél szilárd, és ne ismerjenek ki rögtön az új lakhelyeden, de ne legyél zárkózott."
CSINÁLD EZT ÉS NE TÁNTORÍTSON EL SEMMI, 1-2 ÉVEN BELÜL NEM CSAK NAGYOBB ÉS ERŐSEBB LESZEL, HANEM OKOSABB ÉS FIFIKÁSABB , AMI AKKOR MAJD.. ÉS A KÉSŐBBIEKBEN JÓL FOG JÖNNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!