Hogy lehetek én is raj?
A rajok tök menők nem köt beléjük senki. én is raj akarok lenni. de hogy csináljaM? Hogy viselkedjek meg minden? öltözködés? Hogy illeszkedjek be a többi raj közé?
előre is köszi

csak a romák lehetnek rajok?
-.-"
rajság a tengerben van a halak vannak rajban...
nem vagyok se hülye se lúzer oké? -.-
nem akarok senkit se megverni, ezt mégis hol olvastad? egyszerűen raj akarok lenni. most fogunk költözni, szal senki sem fog ismerni. annyira nem is vagyok fehér.

Rendet teszünk az emberi fejekben, a népben. Isten kisér minket utunkon, piros fehér lobógót magasra kapja a szél mikor a Rarical Budapest fegvyert fog s elsöpri a cigány hatalmat.
Mit várunk egy antimagyarista kormánytól?
Vérbiróságot budán!
Hungarista kormányt!
Magyar ipar támogatását!
Kilépést az EU-ból!

hogy legyél raj? állj be a hadseregbe aztán majd be osztanak egy rajta, lessz olyan raj parancsnokod hogy az embert csinál belőled....
ja boccs, oda ilyen senkiházikat nem vesznek fel!
nem sértegettelek, te is fogd vissza magad szépen. ha meg ennyire nem bírod tűrtőztetni magad akk menj oda anyucihoz és mond el neki ezeket. szia.
én most nem arra céloztam hogy hogy nézzek ki... azt minden nap látom hogy öltözködnek. az érdekel hogy hogy viselkedjek. mivel lehet kivívni a tiszteletet?
ha nem tudsz erre válaszolni akkor inkább maradj csöndben. idióta -.-

megmondom neked drága barátom, vegyél magdnak sok buz.is flitteres ruhát, heti 3szor menj szoláriumba, vegyél a piacon kamu aranyláncokat minnél vastagab anál jobb, és hidd azt magadról hogy cigány vagy.
Hogy ismerkedj velük kezd el nyalni a cigányok fenekét, főleg a fiatalokét.
Így a cigányok is kifognak nézni téged mert nem olyan hü.lyék ők sem, és a magyarok is lefognak nézni..jogosan
Bekerülsz a cigányok közé és egy csicska leszel ott, nincs háttered és soha nem is lessz, ahhoz hogy ők elfogadjanak mint menő arcot.
Boccs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!