Mióta azt hallottam, hogy ha pl. 100 000 Ft-ot adnál egy alapítványnak akkor 20 e ft menne a rászorulóknak mert nekik is fent kell tartaniuk magukat. Hát inkább egyből vinném a szegényeknek, de mivel nekem sincs még 1000 ft om így nem viszek.
2010. jan. 6. 19:10
2/18 anonim válasza:
Amikor adományodat felviszed, ne tudja a te jobb kezed, mit csinál a bal. Hogy mikor kinek mire mennyit adok, elég ha Isten tudja.
2010. jan. 6. 20:32
3/18 A kérdező kommentje:
A 2 komment alapján: nem szoktatok. Ezt is lehet mondani, ez csak egy kérdés.
2010. jan. 6. 21:07
4/18 anonim válasza:
Igazad van kedves kerdezo!Azt is lehet irni hogy: NEM .
Egyebkent en szoktam.
2010. jan. 6. 21:41
5/18 anonim válasza:
Én az utcán szoktam a vakoknak adni.
Az 1%-omat nem ajánlottam fel, miután hallottam, hogy alapítványi pénzekből mennek a kuratóriumtagok nyaralni, hát erősen beintettem nekik.
Ha adakoznék (amit még eddig nem tettem), csakis egyenesen a rászorulók kezébe adnám pénz, vagy dolog formájában.
2010. jan. 6. 23:25
6/18 anonim válasza:
Az utcai koldusoknak néha.
Az adóm 1%-át a TASZnak.
2010. jan. 7. 10:27
7/18 anonim válasza:
nem
2010. jan. 7. 18:32
8/18 anonim válasza:
csöveseknek borravalót :)
ha van miből..mert lassan én fogok kiállni.. :(
egyébként aki szegény,vagy aki egyszer is átélte a szegénységet,az előbb ad,mint a gazdagok..
2010. jan. 8. 15:26
9/18 anonim válasza:
"egyébként aki szegény,vagy aki egyszer is átélte a szegénységet,az előbb ad,mint a gazdagok.."
Volt egyszer egy szociológiai kísérlet: kiálltak koldulni a piros lámpánál várakozó autókhoz. Sikerült bizonyítani, hogy minél olcsóbb, lerobbantabb egy autó, annál valószínűbb, hogy a vezetője pénzt ad a koldusnak.
2010. jan. 8. 16:43
10/18 anonim válasza:
Szoktam adakozni, de pénzt azóta nem adok, mióta kiflire kért és bort vett belőle. Inkább mást szoktam adni: ételt, gyümölcsöt, ruhát stb. (Bár volt, hogy hozzámvágták a zacskó szalámis zsömlét, de olyan is volt, hogy hálálkodtak.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!