Most fogok először menni a barátnőmékhez, mutatkozzak be a szüleinek?
Mármint úgy értem, hogy most leszek tizedikes, és ilyen gond ugye még sosem adódott, mivel a környéken ismerem személyesen mindenkinek az anyukáját/apukáját. Mivel most voltam kilencedikes, új barátok, új környezet, és a nyáron fogok menni az egyik barátnőmhöz így több napra nyaralni. Olyankor illik bemutatkozni a szüleinek, nem? Mármint úgy értem, hogy ha elmegyek náluk, akkor oké, köszönök, és rendesen kézfogással bemutatkozok? Lehet kicsit fura kérdés, de nem túl egyértelmű még mielőtt kapnám a beszólásokat.
16/L
jah mutatkozz be :)
beégni akkor lehet, ha beijedsz attól, hogy fura a szitu. ha nem ijedsz be akkor nincs gond, akkor se ha valami kreténséget csinálsz. lehet tovább menni onnan is.
Ha nem egy szétvert család, akkor a szüleinek természetesen illik bemutatkoznod. Kezet ők nyújtanak először, de te elszavalod: Jó napot, én vagyok az Erzsike barátnője, Kedvenc Rozsi.
Az esetleges testvéreinek csak: Szevasz, Rózsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!