Zsotya98 kérdése:
Hogyan mutatkozzak be a barátnőm szüleinek? 15/f
Figyelt kérdés
Az lenne a legjobb hogy ti hogyan mutatkoztatok be illetve hogyan akartatok !2013. júl. 1. 23:44
1/7 anonim válasza:
Jó napot kívánok, Kovács Béla vagyok... örülök, hogy megismerhetem (magukat)!... hogy tetszik/tetszenek lenni?
2/7 anonim válasza:
Az apját üdvözlettel, tisztelettel köszöntsd, az édesanyját csókolommal és ne felejts el kezet fogni, megpuszilni őket!
Végül mutatkozz be nekik! Ne legyél tolakodó, legyél barátságos, közvetlen és segítőkész!
3/7 anonim válasza:
Bimsenstein béla...: )Hát hogy? Mondd meg a nevedet!:)
4/7 anonim válasza:
Határozottan, férfi módjára. Az apjánál a köszönés "Jó napot kívánok!", kézfogás, szemébe nézel, kicsit megszorítod a kezét, majd érthetően, tisztán mondod a nevedet. Neked kell előre mondanod, de ha ő siet vele, megvárod, míg befejezi. Anyukánál "Csókolom!" is lehet a köszönés, de a "Jó napot kívánok!" itt is jó. Kézfogás gyengéden, szorítás nélkül, a nevedet itt is érthetően. Mikor ők is bemutatkoznak, azt válaszolod: "Örvendek!", vagy: "Örülök, hogy megismerhettem!". Ez általában bejön, mert magabiztos, értelmes, jólnevelt fiatalember benyomását kelti.
5/7 anonim válasza:
4: Hát nem, mert sem nőnek, sem idősebb férfinak nem nyújthat kezet.
Nem volt gyerekszobád, vagy mi?
6/7 anonim válasza:
Jó, lehet a "Jó napot kívánok" illendőbb köszönés, de nem gondoljátok, hogy a szimpla "csókolom" sokkal közvetlenebb, megfelelőbb köszönés? Mert szerintem az. Több szülőtől hallottam már, hogy mi az, hogy a gyerekük párja "jó napot"-tal köszönt, hisz ők nem tanárok.
7/7 anonim válasza:
Anyám évekig felhántorgatta,hogy az egyik haverom Jónapot Kívánokkal köszönt Neki a boltba. Nőknek csókolom! Férfiaknak a jónapot KÍVÁNOK! Senkinek nem nyújthatod a kezed. A faternak azért nem mert Ő az idősebb,Muternak azért nem mert Ő nő!A kéznyújtás afféle "elfogadom a köszönésed" ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!