Ti emlékeztek az elsős tanítónénitekre?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 20:44
1/8 anonim válasza:
Sajnos nem tudom kiverni a fejemből. Fogalmam sincs mit vétettem neki, de nagyon utált engem. Gyengébb adottságokkal rendelkeztem, ezért célponttá váltam az osztályban. Kisgyerekek kegyetlenek, ez addig oké. De ilyenkor a tanárnak kéne közbe lépni és segíteni, hogy jobban elfogadják a gyengébb láncszemet, de ő inkább rátett egy lapáttal... gondolom el tudod képzelni milyen pocsék volt így az általános iskola. Még felnőttként is úgy érzem, le tudnám rúgni azt a nőt egy szakadékba, pedig már nagyon régen történt ez.
3/8 anonim válasza:
Barzsóné.....Volt negyvenöt kiló, de olyan kokikat osztott, hogy beszakadt az ember feje :D.Egyébként igazságos volt megvolt a büntetés utána tiszta lap volt nem szívatott senkit. 34\F
4/8 anonim válasza:
Sajnos igen. Negatív példának lehetne állítani leendő tanárok elé. Tipikusan az az ember, aki csak azt a gyereket tartotta valamire, akinek a szülei benyaltak.
5/8 A kérdező kommentje:
Hűha, mindenkinek rossz emlékei vannak? Az enyém nagyon aranyos volt,és nagy kontyot viselt, mindössze ennyire emlékszem. Csak harmadikos koromtól vannak határozott emlékeim.
2014. júl. 1. 22:53
6/8 anonim válasza:
Naná. Nálunk is az orvos meg mérnökgyerekek voltak a menők, nekem egyszerű emberek a szüleim, úgyhogy én minden voltam, csak jó gyerek nem. Volt, hogy ugyanarra a csínyre én kaptam beírást, az orvos gyereke meg nem. Hát még mikor megtudta, hogy vallásosak sem vagyunk...
7/8 anonim válasza:
Hogyne emlékeznék, egy nagyon kedves, harminc körüli, hosszú barna hajú nő volt, kicsit hasonlított a Koncz Zsuzsára. Szeretett minket és igazságos volt, nem emelte fel a hangját, mi is szerettük. Sajnos csak egy évig tanított bennünket, aztán átadta az osztályt egy mocskos idegbeteg qrwának, akit a mai napig igen szívesen megrugdosnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!