Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért is utáljuk a nem MAGYAR,...

Miért is utáljuk a nem MAGYAR, roma embereket közösségünkbe?!

Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 02:33
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Azért, mert a legtöbb cigány nem tud kulturáltan viselkedni. Őket én is utálom. A magyar embert is utálom, aki ugyanúgy nem tud viselkedni. Csak a cigányok közt több ilyen van. De az pl. nagy örömmel tud eltölteni, mikor látok egy normális cigányt. Nem vagyok rasszista, nincsenek előítéleteim se, és teljesen mindegy számomra, hogy kinek milyen a bőrszíne, nem érdekel senkinek a származása, fő hogy normális legyen. És ez igaz a cigányokra és a magyarokra egyaránt.
2010. jan. 5. 03:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval, mindenkinek így kéne gondolkodni!
2010. jan. 5. 06:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyetértek az előzővel.Sajnos,sokan vannak,akik hajlamosak az általánosításra,és van párt és fórum,aki hergeli is őket.

A volt szomszédom alkoholista volt,verte a családját,kötözködött a szomszédokkal,ha nem volt pénze,lopott a szomszédoktól is.Magyar ember volt,nem cigány.Akkor legyek én is magyargyűlölő ?

Nem kell szeretni azt,aki nem tud beilleszkedni a társadalomba,de gyűlölködni és általánosítani sem szabad.Csak sajnos,ezt sokan nem akarják tudomául venni.

A gyűlöle pedig gyűlöletet szül.

2010. jan. 5. 06:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért utáljuk a közösségünkBEN, mert kiharcolták maguknak.
2010. jan. 5. 07:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Mindenben egyetértek az előzőekkel!!!
2010. jan. 5. 08:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Vagy előítélet vagy tapasztalat.
2010. jan. 5. 09:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Az első mindent elmondott ,amit én is akartam.
2010. jan. 5. 13:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért mert miattuk van Kanada teleplakátolva hogy: MAGYAR NE LOPJ!

Köszönjük az ingyenreklámot!

2010. jan. 6. 11:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező.Nem tudom TI miért is utáljátok őket.Mert én nem.
2010. jan. 6. 14:56
 10/12 anonim válasza:

Kedves Kérdező,

én egy olyan helyen nőttem fel, ahol nagyjából be tudtak illeszkedni - pontosabban be akartak illeszkedni -, és a két cigány osztálytársam teljes értékű tagja volt a közösségnek, senkinek nem volt velük baja. Az egyikük később elvégezte a jogi egyetemet. Nem voltak előítéleteim. Aztán a fővárosba kerültem egyetemre, és kialakult... mert ijesztő, amit sokszor tapasztal az ember, és nyomokban sem tudom felfedezni az emberi vonásokat sokszor rajtuk, főleg közösségbe verődve. Ráadásul beszélni se illik arról, mennyi problémát okoznak a társadalomban. Persze tisztelet a kivételnek! Néha azért elgondolkodva tűnödök az ókori városállamokon, ahol simán városfalon kívülre szorították a közösségi életre alkalmatlanokat adott esetben.

2010. jan. 12. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!