Van itt köztünk aki a Reiki szerint él?
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 23:29
1/7 anonim válasza:
én **s vagyok,ami közel áll hozzá,de nem úgy kéne kérdezni,hogy van e aki a reikit használja?Mert nem tudom hogy lehet reiki szerint élni..én sem ** szerint élek,csak használom..általában csak magamnak,de néha ha megkér valaki,szívesen kezelem..
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2/7 A kérdező kommentje:
A kérdést direkt tettem fel így.
Mert sokan használják a Reikit, viszont nagyon kevesen vannak, akik ehhez méltóan is élnek ( még a mesterek közt sem mindenki...).
2010. jan. 5. 09:02
3/7 anonim válasza:
Nagyon sokan, és egyre többen követik a reiki valódi tradicióját is, pl. az Usui Szellemi Iskola Közösség tagjai, mesterei.
4/7 anonim válasza:
Nincs tökéletes ember. Az sem az, aki Reiki mester. Ugyanúgy emberek vagyunk és hibázunk. Reiki szerint nem nagyon lehet élni, tényleg csak használni. Mindenkinek vannak hullámvölgyei az életben, senki sincs mindig a toppon, lehetetlenség. A reiki egy új látásmódot képes adni, egy magasabb fejlettségi szintet, rezgésszintet, érzékenységet, de el is vihet rossz irányba, ha nem maradsz a tiszta energia vonalán. Mivel egy reikisnek nagyobb a fénye, így jobban ki akarják csinálni és jobban rászállnak. Ezért 100x többet kell küzdenie, mint egy nem beavatott embernek...és ez kevés embernek sikerül :(
5/7 anonim válasza:
da, a reiki "tízparancsolata" szerint igen
6/7 anonim válasza:
az első válaszadón látszik, hogy csak használaj az energiát, nem él vele!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!