TSkull kérdése:

Ajka milyen város?

Figyelt kérdés
Külföldi vagyok, és teszem azt Magyarországra szeretnék költözni, Ajka milyen választás lenne. A Google maps szerint eléggé lerobbantnak tűnik, persze azt sem tudom mit kell néznem, úgyhogy azért kérdezem itt is. Úgy összehasonlítva Győrrel, vagy Kecskeméttel. Azért kérdezem ezeket, mert eddig még csak itt volt szerencsét kicsit több időt eltölteni, ja és Pesten, de az nem ragadott magával.

2014. jún. 25. 20:00
 1/6 anonim válasza:
75%
Ajka elég unalmas egyhangú pocsék kisváros
2014. júl. 10. 06:47
 2/6 anonim válasza:
55%

Héj, a szülővárosomról beszélsz!

És teljesen igazad van. :-D

Egy szegény, unalmas, szennyezett, elöregedett, poszt kommunista város.

2014. aug. 9. 23:14
 3/6 anonim válasza:
úgy, ahogy előttem írták... !
2014. aug. 22. 13:50
 4/6 anonim válasza:
82%

szerintem attól függ... idősebb vagy fiatalabb vagy

idősebbnek jó, van lehetőség, próbál szépülni, szigetelik a házakat, parkosítanak.

fiatalabbnak rossz, egyedül ami miatt megéri, az az ajkai Bródy gimi, más jó nincs itt. kevés lehetőség, de közel van Vp

2015. dec. 26. 01:59
 5/6 2 z 8 válasza:
Én Ajkán élek több mint tíz éve. Csendes nyugodtabb környék és nincs annyira nagy nyüzsgés mint pl. Pesten. Sztem egyáltalán nem lepukkant
2019. aug. 17. 02:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Undorító szar moslék lepukkant posztkádári lepratelep :)
2022. máj. 2. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!