Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Érezted már azt, hogy belehals...

Érezted már azt, hogy belehalsz, ha nem ölelheted meg?

Figyelt kérdés
Olyan esetekre, személyekre gondolok, akiket szeretsz valamiért, és egyszer csak ott áll melletted / veled szemben, és nem tudsz semmire gondolni, csak arra, hogy megérinthesd, megölelhesd. Nem arról a szeretetről beszélek, ami a két nem között van (nem szerelem). Hanem egy furcsa szimpátiáról ami nemtől, kortól független.
2010. jan. 3. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
nem :)
2010. jan. 3. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:

az a durva h.félreolvastam a kérdést.."ha nem ölheted meg"-ezt olvastam és erre a válaszom igen,)

a másikra:nem.:)

2010. jan. 3. 17:17
 3/5 anonim válasza:
Sajnos még nem, de jó lenne:)
2010. jan. 3. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor általában meg is érintem, meg is ölelem valahogy. Nme szoktam a vágyba nagyon azért belehalni :) Más igen?
2010. jan. 3. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen:) A buszon szokott reggel egy olyan 40 körüli pasi lenni, aki valahogy olyan szimpatikus. Nem tetszik, meg semmi ilyen, de olyan édes arcokat szokott vágni és olyan nagyon szeretetreméltó embernek nézem..aki csupa szív. Na, őt megölelném:)
2010. jan. 4. 00:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!