Gyógyultatok már meg komolyabb betegségből Isten segítségével? Leirnátok az esetet? Meg azt h miből gondoljátok h Ő segített?
Figyelt kérdés
Pl. mennyi idő után volt pozitív változás.2010. jan. 3. 16:06
21/35 A kérdező kommentje:
elég szomorú, hogy senki sem érti a kérdést. És ateisták ne irjanak már többet.
2010. jan. 3. 18:06
22/35 anonim válasza:
Máskor figyeljél rá kérdező, hogy a vallásos kérdést a vallásos alkategóriába tedd fel, az ott kifejezetten azért van h vallásos emberek írjanak, de ez itt az egyéb kategória és nem is írtál olyat hogy ne válaszoljanak ateisták. szal nincs ok a panaszra.
egyébként rajtam nem segített egyik képzelt haverom sem(se jézus se isten) de anyumnak fáj a szeme és a templomban imádkoztak aztán most hazajöttek és mondja hogy könnyebb kinyitni, jobb lett.
23/35 A kérdező kommentje:
érdekes. rákattintottam a vallásra. de elég gagyi az oldal szerkezete.
2010. jan. 3. 18:13
24/35 anonim válasza:
Egyik válaszoló vagyok. Visszatérvén, hogy ki is a féreg. Ki szokott bekopogni hogy "Jónapot kívánok, XY vagyok jöjjön már el erre a gyülekezetre"?! Ki az aki megállít az utcán és be akarja magyarázni nekem hogy majd isten megsegít? Nem az ateista. Úgyhogy akkor szerintem a a betolakodó férgekről ennyit. Miért halnak meg kisbabák? Biztosan nem akart 5 hónaposan istenhez fordulni? Vagy áruld már el nekem, 1 dolgot mondj amit isten neked adott. Hitet? Hittel tudok adni ételt a családomnak? Hittel nem kell kiásnom a földet, kiszóródik magától? Hitért adnak ingyen 1 darab zsemlét a boltban? Tudod szép-szép dolog ez a vallás, csak a nagy hiten kívül más nem kapsz. Saját magadat csapod be, de persze nem beszéllek le róla, én nem olyan vagyok mint a ti fajtátok, aki meg akarja győzni a másikat. Csak ha majd nagy szarban leszel, akkor majd megtapasztalhatod hogy sok minden van a világon, csak éppen isten nincs. Jó világban könnyű dolgokat mondani. Majd amikor igazán benne leszel a lecsóban megtudod, hogy onnan akkor fogsz tudni kimászni, ha a lábadra állsz, nem pedig ha összeteszed a 2 kezedet.
25/35 A kérdező kommentje:
Én az egy igaz Istenről beszélek és nem a szektákról.
2010. jan. 3. 21:29
26/35 A kérdező kommentje:
titeket nem érezlek elég érdemesnek arra, hogy erről beszéljek.
2010. jan. 3. 21:30
27/35 anonim válasza:
Aha. Viszont a kérdéseimre nem feleltél. Tehát, miért halnak meg kisbabák betegségben? Mit is kapsz hittel? Ha már ennyire ragaszkodsz a magad igazához, cáfolj rá azokra amiket kérdeztem. Jaaa nem tudsz? Hát igen, felébredni sosem késő...
28/35 A kérdező kommentje:
hadd ne én prédikáljak már. vegyél magyarázó vallásos könyveket. ott midnen le van irva. ilyen vakoknak nem fogok magyarázkodni.
2010. jan. 3. 21:58
30/35 anonim válasza:
Milyen az a magyarázó vallásos könyv? Leírja, hány miatyánkat kell elmondani, hogy felgyógyulj a rákból? Betegség tünetei: jézus beszélt hozzám és láttam egy könnyező Mária szobrot. Ha illenek rád ezek a tünetek, akkor neked új típusú influenzád van. Kezelés: mosakodj meg szentelt vízben és fizess be 1000 forintot az egyháznak. Felépülés: ha igazán hiszel, akkor 100%, de ha református vagy, akkor csak 50%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!