Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szivesség. Net Hallottál már...

Szivesség. Net Hallottál már róla?

Figyelt kérdés

Olvastad már azt az oldalt?

Mi a véleményed róla?

2010. jan. 3. 04:09
 1/6 anonim válasza:
100%
Nem ! Mivel foglalkozik ez a honlap?
2010. jan. 3. 06:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen hallottam már róla.Egyszer-kétszer böngésztem is.De nem regisztráltam(még)

Jó dolog.

2010. jan. 3. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen. Regisztráltam, tettem felajánlást is, de megbántam. Csak pofátlanul visszaéltek vele.
2010. jan. 3. 10:20
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

azért vicces nem? laptopot vagy gépet.

még egy régebbi gépre azt mondanám oké. de laptopot kunyerálni. nameg ha munkanélküli és nincs internete, akkor mire lenne jó a gép? szerintem ez kamuszagú.

2010. jan. 3. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Az is kamuszagú, hogy mint második válaszoló azt üzentem az elsőnek, hogy mi akadálya annak, hogy megnézze az oldalt, minek kérdezgeti mivel foglalkozik. Meg azt is megkérdeztem r e k l á m oldal-e ez, mert akkor megkérdezem én is hogy az én honlapomról hallottatok-e már.

Érdekes módon pár percen belül eltűnt a válaszom. Lehet ezért újra kitiltanak hogy ezt leírtam?

2010. jan. 3. 12:27
 6/6 A kérdező kommentje:

10.20

Mi történt ???

2010. jan. 4. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!