Szivesség. Net Hallottál már róla?
Figyelt kérdés
Olvastad már azt az oldalt?
Mi a véleményed róla?
2010. jan. 3. 04:09
1/6 anonim válasza:
Nem ! Mivel foglalkozik ez a honlap?
2/6 anonim válasza:
Igen hallottam már róla.Egyszer-kétszer böngésztem is.De nem regisztráltam(még)
Jó dolog.
3/6 anonim válasza:
Igen. Regisztráltam, tettem felajánlást is, de megbántam. Csak pofátlanul visszaéltek vele.
4/6 anonim válasza:
azért vicces nem? laptopot vagy gépet.
még egy régebbi gépre azt mondanám oké. de laptopot kunyerálni. nameg ha munkanélküli és nincs internete, akkor mire lenne jó a gép? szerintem ez kamuszagú.
5/6 anonim válasza:
Az is kamuszagú, hogy mint második válaszoló azt üzentem az elsőnek, hogy mi akadálya annak, hogy megnézze az oldalt, minek kérdezgeti mivel foglalkozik. Meg azt is megkérdeztem r e k l á m oldal-e ez, mert akkor megkérdezem én is hogy az én honlapomról hallottatok-e már.
Érdekes módon pár percen belül eltűnt a válaszom. Lehet ezért újra kitiltanak hogy ezt leírtam?
6/6 A kérdező kommentje:
10.20
Mi történt ???
2010. jan. 4. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!