Mi a leghülyébb tévhit, amit hallottál?
Bárhol.
Azért kérdezem, mert most olvastam egy kérdést, és valaki azt reagálta rá, hogy ez egy hülye tévhit, és nem ez az első ilyen kérdés se a mai napon, se általában. És belegondolva: azt hisszük, milyen modernek vagyunk,d e modern dolgokkal kapcsolatban ugyanolyan tévhiteink vannak.
Ez az oldal tévhitekkel foglalkozik, sok olyan van közte amit akár nap mint nap hallhatunk, mégis tévhit.
Szerintem a legnagyobb tévhit, hogy "hát"-tal nem kezdünk mondatot. A magyartanárok erőltetik és állítják ezt, onnan meg mindenki megszokja hogy nem lehet, miközben használjuk és elfogadjuk a használatát.
Hasonló lehet a tévhithez a városi legenda, olyan dolgok amiket akár évtizedek óta állítanak, még sincs köze a valósághoz.
Itt gyűjtik:
Illetve egy harmadik megközelítés a konspriációs teória, amikor konkrét tényeket száz másikkal magyaráznak meg, de abban biztos már a zsidók, oroszok és az amerikai kormány keze is benne van. Mondhatni tévhitek, de amikor már valaki valamit nem tud észérvekkel alátámasztani, akkor beviszi az összeesküvés-elméleteket.
Itt például:
Ezzel a három oldallal el lehet szórakozni pár napig, sok dolog tisztázódhat bennünk.
Az is egy tčvhit, h MINDEN visual kei-s srŕc meleg, de legalább biszex.
Ugyanez az emo-s fiúkra.
Ez hülyeség....
*vagyok
** hallottatok
pl, h a toxoplazmózist macskák terjesztik- a valóságban több esélyed van elkapni nem megfelelően átsütött hústól
h a ffiak gyakrabban lépnek félre mint a nők, egy felmérés szerint ez fordítva igaz
A leghülyébb tévhit: "elso sexnel kicsi a valoszinusege hogy teherbe essek"
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!