Visszahúzódóból magabiztos személyiség?
Én is ilyen voltam. Még az előző munkahelyemen is mindig megkaptam, hogy jó-jó, csak legyek határozottabb. A mostani munkahelyemen pedig történt vmi. Nem is tudom, talán egyszerűen csak annyi, hogy jó vagyok a munkámban, és a főnök már az elején megmondta, hogy fel fogja hívni a régóta ott dolgozó kolléga figyelmét, hogy tanuljon tőlem. Meg többször meg is dicsért, és kb 2 hónap után azt mondta, örül, hogy egy ilyen határozott és magabiztos beosztottja van. Akik mostanában ismertek meg, el sem tudják képzelni, hogy nem is olyan régen még csendes és visszahúzódó voltam, hiszen most szemtelen vagyok és nagyszájú.
Mondjuk én irodában dolgozok, pultosként nem tudom, hogy oldanám meg. De biztos ott is vannak törzsvendégek, vagy akiket ismersz, és szte, elég, ha először csak kis társaságban mered kinyitni a szádat, aztán a többi majd jön már magától. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!