Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Visszahúzódóból magabiztos...

Fenx kérdése:

Visszahúzódóból magabiztos személyiség?

Figyelt kérdés
Sziasztok olyan problémám van, hogy általában a visszahúzódóbb vonalat képviselem az életben, persze család barátok között nincs ilyen problémám csak pl most munkatéren...egy bárban próbálok elhelyezkedni mint pultos, ez a munka inkább nagyszájú vehemens embert igényel és én elég nehezen oldódok főleg idegenek előtt...hogyan tudnék ezen változtatni? hogyan legyek mindig mosolygós és 'hangosabb'? Kérlek ne kritikát vagy azt írjátok, hogy keressek más munkát. Köszönöm
2014. jún. 15. 13:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam. Még az előző munkahelyemen is mindig megkaptam, hogy jó-jó, csak legyek határozottabb. A mostani munkahelyemen pedig történt vmi. Nem is tudom, talán egyszerűen csak annyi, hogy jó vagyok a munkámban, és a főnök már az elején megmondta, hogy fel fogja hívni a régóta ott dolgozó kolléga figyelmét, hogy tanuljon tőlem. Meg többször meg is dicsért, és kb 2 hónap után azt mondta, örül, hogy egy ilyen határozott és magabiztos beosztottja van. Akik mostanában ismertek meg, el sem tudják képzelni, hogy nem is olyan régen még csendes és visszahúzódó voltam, hiszen most szemtelen vagyok és nagyszájú.

Mondjuk én irodában dolgozok, pultosként nem tudom, hogy oldanám meg. De biztos ott is vannak törzsvendégek, vagy akiket ismersz, és szte, elég, ha először csak kis társaságban mered kinyitni a szádat, aztán a többi majd jön már magától. Hajrá!

2014. jún. 15. 14:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, gratulálok a sikeredhez :Ö az a helyzet, hogy még csak 2x voltam tanulgatni a dolgokat, elméletileg CSAk törzsvendégek vannak a helyen, csak annyi a baj, hogy török hely és hogy tök zavarbaejtő a társaság meg nem tudom, hogy mit tegyek, hogy mikor bemegyek nem lesütöm a szemem meg csak úgy elcsendeskedek a pultban amellett, hogy kiszolgálom a vendégeket, valahogy kicsit aktívabbnak kéne lennem, mint egy energiabomba vagy nem is tudom
2014. jún. 15. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!