Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy tiz...

Hogyan érjem el, hogy tiz évvel fiatalabb férfialbérlőm ne fülelje ki magánéletemet, ne petykáljon rólam?

Figyelt kérdés
40 éves nő vagyok.Jár hozzám délelőtt egy pasi,és lakásom2szobás.Albérlőm köztiszataságiaknál dolgozik lakásom környékén,és délelőttönként evési stb.ürügyekkel följön,pont amikor pasim jön-megy-nálam van.albérlőm akkor jön,vagy szobája ajtajában ácsorog,vagy egy szál törölközővel derekán,nyitott fürdöszobaajtónál borotválkozik,amikor pasim jön.figyelmeztetésemre,csukja be,ne füleljen,agrassziv lett,mondván ,nem csukja be.szerinte mimndig én veszekszek,pedig sokat türök.nem engedelmesekedik.nagyon utálom már,hogy lakásban kerülgetnem kell,anyagilag szükségem van erre pénzre.mást nehezen találok.zavar,ha pasim ott van,nehogy kihallatsszon valami.Másik bajom,hogy amikor otthon vagyok,és albérlőm is,ha kijövök szobámból,ö is jön ki rögtön,és ha wc-n van dolgom,sokszor nöi dolgok,vagy hangok,ott lebzsel wc körül.ez is zavar nöi mivoltom miatt.tetejébe hülye dumája van albérlőmnek,4éve hajtja,negativ szöveget.nem akarja befejezni ezt sem,hiába szólok rá.másik férfihaverom kérésére rögtön bement szobájába,amkior annak üzleti ügye volt másik szobában.emez a pasim nem akarja,hogy albérlőm lássa,sem beszélni vele,mert a srác félnótás eléggé.az a baj,10 éve ismerem ezt a srácot,nyalizni akar,megkinál kajával,akkor azt hiszi mindent szabad.nem élettárs,csak lakótárs.nincs tekintélyem előtte.kaRácsonyra illemkönyvet kapott tőlem,benne albérlőszabályzat.és visszahallom,megszól mások előtt,ki jár hozzám,miértnem dolgozok,pedig nics köze.sajnos muszáj vele dumálni,ha otthon van,és én is.
2010. jan. 2. 19:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
21:22-nél a pont!
2010. jan. 3. 15:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!