Titeket nem idegesít pokolian?
Figyelt kérdés
Amikor a gazdagok kirakják Fb-re, hogy "Xy, utazik, úticél New York".
Mi a fenének?
A jól sikerült nyaralásos képeket megértem, de ez már egyértelműen csak kérkedés...
2014. jún. 12. 21:40
12/14 anonim válasza:
Szerintem Mark a reklámokból befolyó pénzt látja már csak benne.
13/14 anonim válasza:
Ez elég idegesítő igen, de engem jobban felhúz, ha valaki mindig kiteszi a fotót arról, hogy épp mit eszik! Kit érdekel, hogy mit fog megemészteni!!?? :D Persze azt is kiírja hozzá, hogy melyik étteremben van, ami persze nem az olcsó sarki hamburgeres, hanem valami méregdrága luxuscsehó.
14/14 anonim válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm, aki pár havonta utazik Angliába és minden egyes alkalommal bejelentkezik a reptérről egy mosolygós arccal. :D Nem sajnálom tőle, utazzon nyugodtan, de ez brutálisan egyértelműen csak kérkedés a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!