Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesít a csaj hülyeségekkel?
Vagyunk 6-an egy baráti társaságban, abból két lány a párjaikkal, és két szingli srác.
Én vagyok az egyik lány. Ők már ismerték egymást régebbről, tehát én voltam az új.
Szerettem volna mindenkivel jóban lenni, a párom is erre biztatott. A csaj nagyon jóban van a srácokkal, rám meg fúj.
Egyszer voltunk sátrazni, és az egyik sráccal háttal egymásnak dőlve ültünk a farönkön. Kis idő múlva mondta, hogy szeretne megfordulni, de így is rádőlhetek.
A csaj tiszta durca lett, mindkettőnkre. Másnap a másik srác mondta, hogy segítek e neki befejezni a puzzle-t, amit mindenki együtt rakott ki.
Másnap hallom, hogy a csaj nyávog a páromnak, hogy miért nyúltunk az ő puzzlejéhez.
Amikor kicsit ketten voltunk a csajjal, fejemhez vágta, hogy mindkét srác szerelmes belé, reméli, nekem is leesett.
A páromnak még külön mondta, hogy miután mi hazamentünk, megkérdezte a srácokat, hogy tetszem e neki, és azt mondták, nem, mert nekik ő tetszik.
Csak én nem értem, minek háborogni, amikor neki is, nekem is már van kapcsoltunk?
én 20, csaj 21, srácok 27 évesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!