Ebből lesz bajom?

Figyelt kérdés
Azt történt hogy a sulinkban 2. emeleten az ablak 1 autó parkolóra néz és megdobtam 1 kocsit és a csávó azt mondják hogy ordibált a suli felé (gyurmával dobtam meg) na akk azt szeretném kérdezni hogy ebből lenne-e bajom? pénzbírság igazgatói vagy valami???

2014. jún. 11. 23:38
 1/4 anonim válasza:
szard már le :D jól csináltad ;)
2014. jún. 12. 00:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem fél kiló gyurmát dobtál a kocsira, akkor valószínűleg nem történt káreset. Ha csak nem vagy olyan sügér, hogy hagytad, hogy lássák az arcod, akkor nem sok bajod lesz belőle. De azért ne nagyon dobálózz az ablakon kifelé, mert egyszer esetleg valaki feljön és lekever egy hatalmas taslit!
2014. jún. 12. 02:38
 3/4 A kérdező kommentje:
nemdobtam ki fél kiló gyurmát, és a első válaszoló-nak mondom: köszi :D amúgy is ismerem a csávót és 1 gyökér am nem látta az arcomat
2014. jún. 12. 07:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Mert a világ legtermészetesebb dolga, hogy a diákok az emeletről gyurmával hajigálják a parkolóban dekkoló autókat, igaz? Tanítsátok még ilyen dolgokra a kérdezőt és mindazokat, akik elolvassák ezt a kérdést, persze... A következő az lesz, hogy gyöngykaviccsal vagy murvával marokszámra is szabad (sőt, menő!) dobálni a parkoló autókat?

Kérdező, megérdemelnél egy fokozatot (súlyosabb beírást) a tettedért. Nem azért, mert rosszindulatú vagyok, és élvezem ha valakit megbüntetnek. Hanem azért, hogy hátha megtanulod, hogy a tetteinknek következményei vannak. Nem túl célszerű dolog más tulajdonában kárt okozni, az ezzel járó felelősséget nem vállalni pedig egyenesen prosztóság, igazi cigány munka.

Én az autótulaj helyében nem ordítoztam volna, hanem felkerestem volna az iskolaigazgatót, és elmondtam volna neki a történetet. Más, vérmesebb autótulaj akár még addig is elmehet, hogy szájon kap egy ilyen akcióért, szóval nem biztos hogy jó ötlet más tulajdonát dobálni (az pedig már tökmindegy, hogy mivel).

2014. jún. 12. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!