Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van valaki itt poligám házassá...

Van valaki itt poligám házasságban?

Figyelt kérdés

Nem tudom feldolgozni.... hogy lehet így élni? Nem tudom még el sem képzelni. :(

Sajnos ez lett a sorsom

2014. jún. 10. 21:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Külföldi férjednek több felesége van?
2014. jún. 10. 22:00
 2/12 anonim válasza:
Egyszer en itt a forumon megkerdeztem hogy hogy lehet egy Magyar nonek annyi esze hogy egy arab paliba szeret bele.Akkor te valaszoltal hogy nagyon boldogok vagytok csak szigorubb stb....most akkor mi tortent? Bar ne haragudj h ezt mondom de szamithattal volna erre.Kicsit utana olvasol a dolgoknak mar azonnal kiderul h 3 felesege van nemelyiknek.Hol eltek? Mo-on?? Mert akkor meg van esely h elvalj amugy sztem semmi.Nem is ertem miert akarsz ebbe beletorodni?? Ja igen a noknek semmi joguk.Hat kerdezo sajnallak is meg nem is...Az elejen kellett volna erre gondolni es nagy ivbe elkerulni ezeket a ferfiakat.Engem a hideg raz az araboktol ezek nem is emberek....
2014. jún. 10. 22:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Az van hogy idáig jó volt. Nem bír várni még két hónapot rám. Nem is magamért hanem a gyerek miatt kellene beletörődnöm....nincs hova mennem:(
2014. jún. 10. 22:21
 4/12 A kérdező kommentje:

Na meg ki szeretne lenni egy nővel akinek van gyereke valaki mástól??

Szerintem nagyon ritka

2014. jún. 10. 22:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ritka. Szerinted minden gyerekes, elvált ember egyedül él? Csak nézz körbe.

Az inkább kizáró ok, hogy a gyerek apja arab.

2014. jún. 10. 22:45
 6/12 A kérdező kommentje:

Első válszoló: még nincs 1 felesége sem mert nincs még velem megházasodva. Az első lennék.

Mindegy, megoldottam az ügyet:-)

Lemondott a többnejűségről. (Sok ok feltevésével rájött hogy nem megy)

2014. jún. 10. 23:22
 7/12 anonim válasza:
Es te ezek utan meg hozza akarsz menni?? Most komolyan kerdezem mert nincs hova menned azert maradsz vele??jo gyorsan megoldodott a helyzet par ora alatt en ezt nem hiszem el.A helyedbe en menekulnek amilyan gyorsan csak tudok mert meg van remeny hozza ne menj kerlek..!!!!
2014. jún. 11. 06:25
 8/12 A kérdező kommentje:
Szar helyzetbem vagyok. Szüleimnél vagyok most a gyerekkel mert angliában nem bírtam szűlni. Ezek meg itthon alig várják már hogy elmennyjek, mert utálnak. Zavarnak el ha rájuk jön a hülyeóra. Munkám nincs, munkát meg már keresek hónapok óta, a gyerek miatt ha találnák is, nem bírnám vállani, hisz még csak csecsemő. Ezért nem menekülök. Mert lehet ameddig kapom a segélyt addig lesz lakásom, de amikor már nem lesz a segély, se munka, nem birom fizetni a bérletet, hol fogok lenni?én ha magam lennék nem lenne akkora baj az hogy az utcán aludjak, de ezt egy gyerekkel nem lehet.
2014. jún. 11. 07:20
 9/12 anonim válasza:
En nem ertem....Anliaban eltetek eddig csak hazamentel szulni? Miert nem tudtal ott szulni? Azt meg h a szuleid utalnak azt nem hiszem el.Ha ne adj isten kiraknak otthonrol bar ezt ketlem pici babaval akkor van anyaotthon ahol segitenek.Hidd el meg ott is jobb lesz neked mind egy arab ferj mellett.Es a parod mar azon gondolkodik h majd szerez egy masik asszonyt raadasul most szuletett a babatok hat ne haragudj ezt a pasi semmibe nem nez.Lehet faj az igazsag de most komolyan egy ilyen ferfi mellett akarsz elni???
2014. jún. 11. 13:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Azèrt nem birtam ott szűlni mert horvát állampolgár vagyok, még várom a magyart. 3 hónál több tarózkodási jogom nincs. Voltam többet is de szöktem együtt az arab párommal a deportáció elől
2014. jún. 11. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!