Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a barátnőm...

Mit tegyek ha a barátnőm meglop? Nem először!

Figyelt kérdés
A napokban jöttem rá, hogy a barátnőm amikor nálam járt, több alkalommal is eltett néhány sminkcuccot...
2010. jan. 2. 07:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Beszélj vele mindenféleképpen!! De fontos,hogy nyugodtabb hangnemben.Mond,hogy tudsz róla és kérdezd meg,hogy miért teszi.Lehet,hogy segítségre van szüksége.Vagy ajánld fel neki,hogy szivesen kölcsön adod ha elkéri ebből talán veszi a lapot.Próbáld kitalálni miért teszi.Ha nagyon erős a barátságotok akkor megér egy próbát,ha nem akkor inkább ne engedd be magadhoz.

Boldog új évet kívánok neked:)) Puszi

2010. jan. 2. 08:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Hú, ez gáz, én az ilyen embert nem is tartanám barátomnak ezek után. De ha meg akarod tartani, akkor azt tedd, amit az előző is leírt.
2010. jan. 2. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet ,hogy kleptomániás...
2010. jan. 2. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
roma származású?
2010. jan. 2. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne hívd a barátnődnek!
2010. jan. 2. 19:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az a helyzet, hogy félig roma származású, nem tudom, hogy ennek mennyi köze van ehhez, talán semmi. Igazából egész életében féltékeny volt rám. Most pedig a barátom vett egy új házat, összeköltöztünk, és szerintem ez nagyon bántja... Ugyanis előtte soha nem csinált ilyet, pedig a lehetőség adott volt neki.

2010. jan. 16. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!