Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne szólogassa...

Mit tegyek, hogy ne szólogassanak be?

Figyelt kérdés
A lakótelepen, ahova a kutyáimat viszem sétálni, lakik pár csaj, akik mindig, amikor meglátnak, megjegyzéseket tesznek rám, gúnyneveken szólítanak. Nem értem, miért, soha nem ártottam nekik, nem is ismerem őket. Sajnos soha nem tudtam rendesen kezelni az ilyen helyzeteket, én általában egy ideig tűrök, aztán elkezdek ordítani meg verekedni. Volt már, hogy a verekedés hatására valaki abbahagyta a piszkálásomat, de őt ismertem és tudtam, hogy nem fog verőemberekkel megjelenni a házam előtt, viszont ezektől a csajoktól félek, mert nem tudom, mire képesek, ha bosszút akarnak állni. Nem szeretném azt a megoldást választani, hogy nem törődöm velük, mert az megfutamodás, hiába magyarázzuk úgy, hogy azért nem törődöm velük, mert én jobb, okosabb stb. vagyok. Azt se mondjátok, hogy kerüljem el őket, mert jogom van arrafelé menni, nehogy már nekem kelljen kerülőt tenni miattuk! Amúgy 17 éves lány vagyok és ők is kb. ennyi idősek.
2010. jan. 1. 18:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%
Szólj vissza.
2010. jan. 1. 18:36
 2/21 anonim ***** válasza:
86%
Menj oda és kérdezd meg mi a f@sz bajuk van veled.
2010. jan. 1. 18:37
 3/21 A kérdező kommentje:
Jó, de mit? Nem jutnak jó beszólások.
2010. jan. 1. 18:37
 4/21 A kérdező kommentje:
Ez jó, majd kipróbálom, hogy megkérdezem tőlük.
2010. jan. 1. 18:38
 5/21 anonim ***** válasza:
28%
pl. én is ilyen voltam 10 évesen, részvétem, hogy ez a legnagyobb örömöd...
2010. jan. 1. 18:46
 6/21 anonim ***** válasza:
73%
Egészen véletlenül nem cigányok? ;)
2010. jan. 1. 18:50
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem cigányok.
2010. jan. 1. 18:56
 8/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, az első kommentben azt akartam írni, h nem jutnak jó beszólások az eszembe.
2010. jan. 1. 18:56
 9/21 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem jutnak eszedbe jó beszólások, akkor állj meg, nézz rájuk szigorúan és mutasd a középső ujjad.
2010. jan. 1. 19:05
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Értem én, ezért írtam példákat.
2010. jan. 1. 19:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!