Miért szűnik meg a fókusz, az éjjel nappal budapest, a barátok közt? Az új média törvényt mikor iktasak be? . Részletek lent.
OFF:
"fókusz bulvár és hír adasi műsor."
Fókusz mint híradás műsor? Azon a csatornán még a hírek is 90% bulvárműsor... :)
Azért, mert a reklámbevételének a 40%-át adóba kell majd befizetnie! Nem marad műsorgyártásra pénz!
"-20 milliárd forintot meghaladó (reklámbevétel)rész után 40 százalékot kell adózniuk a médiavállalatoknak."
"...az RTL-t, amely 2012-ben még 29 milliárd forintnyi bevételt termelt, de tavaly is közel járt a 26 milliárdhoz."
"Amúgy ti örülnétek ha megszűne ezek a műsorok ?"
- Lelkemben mosolyognék, bár valahol mindegy, mert nem nézem nagyon a TV-t, bár volt szerencsém ezekhez a szemetekhez.
Nem az a fontos, hogy én örülnék-e ennek.Én nem nézek tévét, kivéve természetfilmeket, ismeretterjesztőket, mert azokat szeretem.
Az, hogy ezek a műsorok megszűnnek, mert valaki megszüntetni kívánja őket, a legjobb esetben is csak annyit mutat, hogy egy embernek megjött az esze.
Akkor lenne ez dicsőség, ha a nézettség hiánya miatt kellene beszüntetni a műsorokat, mert akkor már valószínűleg az eberek váltak igényesebbé a szórakozás terén, az lenne az előrehaladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!