Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem szereted a zsidókat?...

Nem szereted a zsidókat? Ismersz személyesen zsidó embert?

Figyelt kérdés
Meg tudod indokolni, hogy miért van velük ellenszenves?
2009. dec. 31. 13:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%

ismerek nem is egyet.

az egyik lány pl csak úgy néha elereszt egy k--rva anyádat beszólást...

a másik meg szimplán egy pénzéhes tetű, aki pénzért még a saját anyját is eladná...

a harmadik meg szimplán olyan tanácsokat adott, h nyugodtan használjam ki az összes pasit, aki az utamba kerül, mert ebből én csak profitálok...

ennyit róluk. normálissal még nem nagyon találkoztam.

2009. dec. 31. 19:06
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
én ismerek, de nem utálom őket. ki vagyok én, hogy ítélkezzek vagy gyűlölködjek. zsidó, ilyen a neveltetése, vallása, ő is egy ember a sok közül.
2009. dec. 31. 22:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Ismerek nagyon rendes tisztességes zsidó embert, és bár személyesen nem ismerem, biztos van köztük olyan, amilyenekről előttem írtak. De ezt a magyarokról is eltudom mondani, meg a cigányokról is. Tényleg ismerek tisztességes roma embert, nagyon jó barátom.
2010. jan. 1. 15:06
 14/17 anonim ***** válasza:
mindegyik egy f.sszopó k.öcsög
2010. jan. 1. 15:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Utálom őket
2010. jan. 1. 15:58
 16/17 anonim ***** válasza:
72%
Egyik fajta származással sincsen bajom, hülyeség általánosítani. Ismerek keresztényt, zsidót, négert, a legjobb barátnőm félig néger félig zsidó. Van zsidó, keresztény akit szeretek, nem szeretk. Én zsidó vagyok.
2010. márc. 5. 15:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy szeretem vagy nem szeretem őket. Nem általánosítok, ugyanúgy viszonyulok hozzájuk, mint a nemzsidókhoz. Egyébként egyetlen zsidót ismerek csak (legalábbis ennyiről tudok), és őt kimondhatatlanul utálom, de nem a származása miatt, hanem mert egy kétszínű, behízelgő, s*ggnyaló p*csa (előbb kezdtem el utálni, mielőtt tudtam volna, hogy zsidó).
2011. ápr. 27. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!