Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem szereted a zsidókat?...

Nem szereted a zsidókat? Ismersz személyesen zsidó embert?

Figyelt kérdés
Meg tudod indokolni, hogy miért van velük ellenszenves?
2009. dec. 31. 13:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem ismerek zsidó embert
2009. dec. 31. 13:45
 2/17 anonim ***** válasza:
Te az vagy ?
2009. dec. 31. 13:50
 3/17 anonim ***** válasza:
Nekem a baráti társaságom nagy része zsidó származású (nem tartják a hitüket), a legjobb barátom viszont hívő. Én meg német származású vagyok, így ez kimeríthetetlen humorforrás. És nem, nincs bajom velük.
2009. dec. 31. 13:54
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

1. Nem szeretem őket

2. Ismerek, nem is egyet

3. Sokat hallottam róluk már annak előtte is, hogy ismertem volna őket. A tapasztalat nem azt mutatta nálam, hogy hazugság lett volna minden, amit mondtak róluk.

2009. dec. 31. 14:06
 5/17 anonim ***** válasza:
84%

Ui.: nem csak mondtam, tényleg ismerek elég sokat. Egy egyetemen ez nem nehéz. Kettő: nem én spekuláltam ki hogy melyikük zsidó, ők mondták maguk.

Ezt csak azért írtam le, mert ezekkel az "ellenérvekkel" szoktak jönni leggyakrabban.

14:06-os voltam....

Pontozzatok csak le...nagyon fájni fog ám nekem...jajjajajajjjj

2009. dec. 31. 14:07
 6/17 anonim ***** válasza:
74%

nem kedvelem őket de

a cigányoknál sokkal jobbak

2009. dec. 31. 14:08
 7/17 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=AMgERLOnt9c

ti hallottatok pl olyasmit hogy sajnálom vagy ilyesmi?

hát ezért

2009. dec. 31. 14:13
 8/17 anonim ***** válasza:
Egyet ismertem, na őt utálom. A többivel nincs bajom általánosságban.
2009. dec. 31. 15:08
 9/17 anonim ***** válasza:
62%

Nekem a "tipikus" zsidókkal van bajom. Azokkal, akik világhatalomra akarnak törtni, akik a pénz miatt nem hátrálnak meg attól sem, ha embereken kell átgázolniuk. Őket tiszta szívemből gyűlölöm. Meg azokat is, akik úgy viselkednek Magyarországon, mintha otthon lennének, pl. Budapesten a metróban hatalmas zajt csapva énekelnek és táncolnak, zavarva ezzel a többi ember "nyugalmát". Vagy éppen azokkal, akik a jelképeikkel szórják tele az országot. (Miközben ők Izraelben a karácsonyfát sem tűrik meg.)

Az egyszerű "kis zsidóval" nincsen bajom.

Egyébként ismerek zsidókat, nem is egyet. Nekem is ők maguk mondták, hogy azok. Az egyik ismerősöm egy nagyon okos, lelkiismeretes, jó orvos, aki nem gyakorolja a hitét, sőt rendesen jár templomba - szóval keresztény. (Meg egyébként jobbik szavazó.)

A másik ismerősöm a legjobb barátnőm. Alapvetően kedves, segítőkész, rendes lány, viszont vannak köztünk néha félreértések, mert néhány dolgot egészen érdekesen lát, kicsit benne is benne van ez az "áttaposni az embereken, ha az érdek úgy kívánja" dolog. De ez inkább közvetve jelentkezik nála, úgy értem ő maga közvetlenül még soha senkinek nem ártott. Csak túlságosan elfogult szegény pára. Ettől függetlenül kedvelem, tudom, hogy mindig számíthatok rá, és próbáljuk egymást a jó úton tartani. :)

A többi zsidó ismerősömet még nem ismerem annyira, hogy biztos véleményt tudjak róluk formálni. Egyelőre az a meglátásom, hogy van köztük ilyen is, meg olyan is....

2009. dec. 31. 16:05
 10/17 anonim ***** válasza:
68%
Ja, meg a másik, hogy nem tetszik Simon Peresz (Izrael államfője azt hiszem) kijelentése, miszerint felvásárolják Magyarországot... És erre vonatkozóan nem érkezett magyarázat, hogy ezt mégis hogyan gondolta, vagy miért mondta.
2009. dec. 31. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!