Élet a gettókban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hol vannak gettók Magyarországon (főleg Budapesten)? Aki gettóban él vagy lakott ilyen helyeken, esetleg mindennap arra jár vagy már tapasztalt olyan eseményeket, amelyek említésre méltók, megosztaná velem? Linkek is érdekelnek, bár elég sok videót láttam már. A válaszokat előre is köszönöm!2014. máj. 28. 15:33
1/6 anonim 

válasza:

Bp. Hun utca
Erről csak hallottam, de egy tipikus gettónak mondják.
2/6 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Nem értem miért kell ilyen stílusban írni, én semmi hasonló kifejezést nem használtam. Menjek gettózni? Legyek raj? Kösz, de kihagyom, megvagyok valahogy nélküle is. A kérdésemet azért tettem fel mert érdekel a téma. Nem kellene rögtön általánosítani! Fogalmam sincs róla, hogy miért ilyen lealacsonyító hangvételben írtál. Ha jól tudom, az oldal lenyege az, hogy amiről többet szeretnék tudni, arról információt szerezzek. A válaszod csak téged minősít, mivel elég primitív volt a megnyilvánulásod.
2014. máj. 28. 16:32
3/6 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló: nagyon köszönöm a válaszod, megy a zöld pacsi :)
2014. máj. 28. 16:34
4/6 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy eltávolították az 1. Válaszolo hozzászolását:)
2014. máj. 28. 16:56
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) felpontoztalak :)
2014. júl. 28. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!