Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha a halál után az vár ránk...

Ha a halál után az vár ránk amit az életünk előtt éreztünk akkor miért kéne tartanunk a haláltól?

Figyelt kérdés

2014. máj. 25. 15:42
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
Mert az emberek nem akarnak meghalni.De elvileg Isten az embert örök életre teremtette. Van asszem a bibliában egy ilyen történet hogy miért nem élünk örökké.
2014. máj. 25. 15:54
 2/11 anonim válasza:
0%

Nem kell tartani, én pl egyálltalán nem tartok tőle annak ellenére hogy szeretek élni

14/f

Amugy érdekes, ha ugyan az van mielőtt élünk és miután élünk akkor miért van az élet?... lehet erről hosszan filozofállni és nem lesz egy pontos válasz hanem több pontatlan. Plusz ha belevesszük az egyes vallásokat vagy azok közös gondolatait vagy éppen keverjük a filozófájukat akkor is mást kapunk... érdekes :) köszi hogy elgondolkodtattál

2014. máj. 25. 15:58
 3/11 anonim ***** válasza:
32%
halál után nincsen semmi,minden vallás kamu
2014. máj. 25. 16:01
 4/11 Shai-Hulud ***** válasza:
65%

Én például nem attól tartok, ami utána lesz...

Inkább magától a "meghalástól", attól a folyamattól, amelyben megszűnik az életem.

Nem a szép nyugodt örök(nem)lét, ami aggaszt, hanem az, hogy milyen lesz meghalni? Sajnos ezt még senki nem tudta elmondani............

2014. máj. 25. 16:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Aki tényleg hisz, az nem fél. Csak tudod: zuhanó repülőn nincsenek vakhitűek.....vagy hogyan is van ez.....lehet rosszul idéztem....:)
2014. máj. 25. 16:11
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem kell tartani tőle, de ugyanakkor mind egyetértünk abban hogy jobb élni.
2014. máj. 25. 16:13
 7/11 anonim válasza:
42%
Addig nem mondhatod hogy minden vallás kamu míg nem bizonyitod, és amugy is, nem hiszel Istenben oké, de mi van ha mégis létezik? Vagy mi van ha valameik vallásnak igaza van? Nem tudhatod hogy nincs igaza
2014. máj. 25. 16:30
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
#2 aranyos vagy. 14 éves koromban én is pont így gondoltam.
2014. máj. 25. 18:55
 9/11 anonim válasza:
0%
Én fosok a haláltól. A semmi ami a halál után van számunkra furcsa, de el kell fogadni. A reinkarnáció meg az efféle vallások csak kamuk.
2014. máj. 27. 05:31
 10/11 Kései Sirató ***** válasza:

Nem kell tartanunk tőle, de az élet jó dolog, és sajnos véges, ezért az időnk a legértékesebb, amivel rendelkezünk.

A meghalást én úgy képzelem el, hogy a mélyaltatáshoz hasonló.. Egyik pillanatban még magadnál vagy, a másikban már nem, de ezt észre sem veszed. Akit altattak már, érti, hogy miről beszélek.

2014. máj. 27. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!