Akik otthon lesznek szilveszterkor mit csinálnak?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy ti mit fogtok csinálni otthon szilveszter napján.A tv-be mennek az ismétlések és a kabaréktól is kikészülök.Szóval mit csináljak egész nap??
156L
2009. dec. 29. 22:21
11/22 A kérdező kommentje:
utolsónak hogy te milyen ...
2009. dec. 29. 22:45
12/22 anonim válasza:
azt nem írtad, hogy milyen válaszokat kérsz
13/22 anonim válasza:
hogy te milyen prűd vagy, Kérdező...
14/22 A kérdező kommentje:
akkor oda irom ÉRTELMES VÁLASZOK ÉRDEKELNEK CSAK !!!
2009. dec. 29. 22:49
15/22 anonim válasza:
Csak te döntheted el, mert te ismered a lehetőségeid.
Ha van egy tükröd, rakd körbe gyertyákkal és játsz szellemidézőst.
Passziánszozz igazi kártyával.
Kattints olyan weboldalakra, amikre nem mersz.
Olvass.
Tanulj.
Írj összegzést erről az évről.
16/22 anonim válasza:
Most nem azért, de szerintem a masztizós válasz ha nem is túl udvarias, meg én ilyet nem írnék, de teljesen értelmes. Vannak emberek, akik csinálnak ilyet.
17/22 A kérdező kommentje:
22:56-os tom de én most nem ijes fajta programra gondoltam
2009. dec. 29. 22:58
18/22 anonim válasza:
Én egyedül leszek.. Netezek majd és filmezek meg tömöm a fejem :) És 5.1-ben hallgatom még az alsó szomszédaim veszekedését ha elkezdik. :S :D
19/22 A kérdező kommentje:
utolsó az elégizgi lehet én is szeretek hallgatózni de sajna öregek vesznek körbe igy nem hallok semmi szaftos pletyit és vitát :D
2009. dec. 29. 23:02
20/22 anonim válasza:
na, pl menj át az öregekhez, és beszélgess velük, tök érdekes dolgokat tudnak ám mesélni
vigyél sütit is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!