Mire jók ezek a csobbanós WC-k?
Figyelt kérdés
Drágábbak is mint a sima?
Mert szerintem nagyon rosszak! Ez a csobbanás mire jó? Meg szerintem nem is higiénikus.
2014. máj. 21. 19:49
1/6 anonim 

válasza:

Mert a kakamanó úszik a vízben és áraszt szagot. Cserébe viszont vizes lehet a popód.
2/6 anonim 

válasza:

kimaradt egy nem. tehát nem áraszt szagot, ha el van lepve vízzel
3/6 anonim 

válasza:

Szerintem borzalmas.....hogy mondjam ha a vecen vagy es "beleesik" akkor folcsobban a viz es ez sztem nagyon undoritos hogy a vece viz ram frocsog utana mindig le kell zuhanyozzak, mert itt ahol most dolgozok sajnos ilyen WC van de soha nem vennek ilyet....sztem valoban se nem higienikus sem parktikus....amugy elvileg azert ilyen, hogy egybol a vizbe essen a dolog, es igy nincs olyan szag, de ilyen aronakkor inkabb hasznalok 2 fujassal tobb legfrissitot.
4/6 anonim 

válasza:

Én se értem, szarás előtt mindig belekell tenni egy csomó wcpapírt, hogy mikor kijön a cucc, ne verje fel a vízet.
5/6 anonim 

válasza:

Hoó, nálunk ez komoly vitatéma volt, amikor a fürdőszoba- felszerelést válogattuk. Aztán ez mellett döntöttünk, de én már rég megbántam....:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!