Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mire nyomtok piros kezet?

Ti mire nyomtok piros kezet?

Figyelt kérdés

Szóval amikor lepontozzátok a másik válaszát,mi az oka?

Pl: az ha mondjuk hülyeséget ír,vagy valótlant állít,vagy neked nem tetszik amit írt,vagy elitéled érte vagy felelőtlennek tartod stb..

2014. ápr. 8. 20:01
1 2
 1/12 anonim válasza:
Én nem tudok pontozni. Fogalmam nincs miért!! Írtam a modiknap 2x is, de mégcsak válaszra sem méltattak. Tud valaki segíteni miért lehet?
2014. ápr. 8. 20:02
 2/12 anonim válasza:
*modiknak
2014. ápr. 8. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Amikor olyat ír, amiből egészségkárosodása lehet neki vagy a gyereknek.
2014. ápr. 8. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
ami nagyon nagy b.romság vagy abszolút nem a témához tartozik
2014. ápr. 8. 20:12
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
amikor valaki nagyon bunkón válaszol. nem a durva viccekre gondolok, hanem az alázásra. egy szóval: cyberbulling-ra.
2014. ápr. 8. 20:16
 6/12 anonim válasza:
Bunkó válaszokat, nem a kérdésre ad választ (de durván nem arra a d választ) pl. Mennyi tápszert adjak 2 hetes babámnak? erre: inkább szoptassad. Vagy ha elmondom a véleményemet vagy tapasztalatomat a saját gyerekemről és nekem esik, hogy ez nem így van és fújja a tipikus neten keringő okosságot, és semmi anyai tapasztalat nincs mögötte. Ritkán pontozok le is fel is, szerintem vannak olyanok akik néha be szabadulnak ide és lepontoznak nem azért mert rossz a válasz csak unatkoznak. Én már régen nem fogllakozok ezzel. :D
2014. ápr. 8. 20:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor, ha a válasszal nem értek egyet.
2014. ápr. 8. 20:34
 8/12 anonim válasza:
Én csak azokat szoktam,akik hozzászólásán látszik,hogy csak kötekedés céljából szóltak hozzá egy témához.
2014. ápr. 8. 20:37
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Érdekelt,hogy ki miért pontoz le valakit.

Én akkor szoktam,ha valaki bődületes nagy hülyeséget ír,és okoskodik,pedig semmit sem tud.Na az kikészít!

2014. ápr. 8. 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Trollkodás, vagy nagyon nagy hülyeség.
2014. ápr. 8. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!