Jobb vagy balkezes vagy?
Ez csak egy egyszerű felmérés lenne...
Légyszíves kort, és nemet is írjatok!
Nekm pl. valami oknál fogva nagyon tetszenek a balkezes csajok. Nem tudom megmagyarázni.
pl. Ha egy mindaddig nekem közömbös csajról kiderül hogy balkezes ,kapásból valahogy másképpen nézek rá, és egyből csak a jót, és szépet látom benne.
(idióták kíméljenek) 20/F
Jobb kezes vagyok. Az előzőek alapján, hát...nincs érzékem a matematikához, a művészethez viszont igen.
15/L
Nálunk a családban mindenki jobbkezes, a férjemében is, így mi mindannyian, a gyerekünket is beleértve jobbkezesek lettünk. Szerintem azért látod a balkezesekben a jót, mert őt kevesebben vannak és ezzel valahogy kitűnnek.
23/N, 29/F
17/L Jobbkezes
rajzaim röhejesek, gitároztam egy időben, de leragadtam a hinta palintánál, csúnyán rendszertelenül írok stb...:D
háth Matekot felfogom fizikát is infót is(fogjuk rá) viszont rengeteget álmodozom és hiszek olyan dolgokban amiknek semmi valóságalapjuk
Ilyenkor az van h összetett személyiség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!