Hogyan tud egy arab ferfiba beleszeretni egy magyar no?
Engem iszonyat taszitanak, meghozza tobb dolog miatt.
1. Elvakultan vallasosak es aki ennyire mindent alarendel a vallasnak es nem tud esz ervekre mit mondani csak hogy "Allah a magassagos" az egyszeruen buta mint a tok.
2. Iszonyat szorosek. Ha valami szoroset akarok akkor veszek egy kutyat, de ezeknek a pasiknak nyaron olyan az alapszaguk hogy iszonyat.
3. Az osszes dohanyzik, vizipipazik, ami csak ratesz a szagukra. Kb a nyugati teri aluljaro illata arad beloluk.
4. Nem tisztelik a noket, nekik a no eszkoz aki a gyereket szuli. Aki azt allitja hogy ez nem igaz az nem ismer igazi arabot.
Nekem magyar pasim van, mindenben egyenrangu vagyok, ha van egy fesztival ami ot nem erdekli akkor siman elmehetek a baratnoimmel, nincs belole sem jelenet, sem nem kell magam lepedobe tekernem, igy a csoport kepen is jol mutatok. A pasim kozben hegyet maszik, engem meg az nem mozgat, nem is kotelez hogy vele menjek, mindkettonknek megvan az emberhez jaro szabadsagunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!