Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elmenjek ezekkel? Nem lesz baj?

Elmenjek ezekkel? Nem lesz baj?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Barátnőmnek cigány a fiúja. E a fiú meghívott minket egy házibuliban, amiről annyit tudok, hogy sokan lesznek, és csak pasik, csak cigányok.

Ha barátnőmet nem enegdik el(nem mondja meg az igazat), elmenjek egyedül? 50 km-re lévő falu egyébként.

2009. dec. 28. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne menj, mert az a barátnődnek is rosszul eshet, hogy te mész ő meg nem.
2009. dec. 28. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Inkább ne menj el. Akkor sem mennék el, ha nem cigányok lennének, de ez hogy csak fiúkból áll.. Ráadásul cigányok. Jó, lehet, hogy van közöttük rendes is, de megvan az esélye, hogy nem. Pláne, hogy a barátnőd sem megy valószínű.

Legyél okos!

2009. dec. 28. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj, mivel te nem is ismered igazán őket úgysem éreznéd jól magad valószínűleg...na meg te az egyetlen lány, gondolom csak ülnél egész este unatkozva, de az is lehet, h főleg ha már ittak, egész éjjel hallgathatnád a béna beszólásokat meg udvarlási kísérleteket ...sztem ha nem engedik, nézz másik program után inkább, de ez felejtős.
2009. dec. 29. 01:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem se menj el egyedül,ha nem imersz ott senkit(:
2009. dec. 30. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

Cigányokhoz?

Soha!

LEgyen eszed

2009. dec. 30. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
ne menj, azok allatok, meg a vegen megeroszakolnak. foleg h csak fiuk vannak.
2009. dec. 30. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!