Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meg tud szokni az ember egy...

Meg tud szokni az ember egy kertes családi ház után egy kis garzont?

Figyelt kérdés
vidéki kisvárosban élek. (Nyírbátor) nem annyira "vidék" mint a környező falvak, mert ez a kistérség központja de értelemszerűen nem is nyújt sokat. bár Pest talán túl mssze van, a megyeszékhely, Nyíregyháza már tartogat sokmindent. ha úgy alakul a jövőm hogy ide kerülök később, akár munkahely miatt, vagy hogy javítsam az életkörülményeimen, meg lehetne szokni egy garzonlakást a mostani 86-7m2es kertes családi ház után ahol 19 évet leéltem? mert nem hiszem hogy nekem valaha lesz pénzem nagyobbra sajnos.
2009. dec. 28. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:

hát...a szükség nagy úr :( én biztos bele fogok őrülni (20 éve kertesházban élek, vidéken, erdő,mező,tiszapart,hawai,dj:) ) ... de az egyetem miatt Debrecenbe kellene költöznöm minél előbb....legalább addig, amíg meg nem szerzem a diplomám, utána (remélem), itthon lesz egy saját kertes házunk ahol családot alapíthatunk...nem akarom,hogy a gyerekeim a 4 fal között és betonerdőben nevelkedjenek, de én magam sem bírnék ott lenni huzamosabb ideig

20/L

2009. dec. 28. 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nagyon nem tudtam megszokni. Hiányzott a kutyám és, hogy nem tudtam kiülni a kertbe. Utáltam de nem biztos, hogy te is utálni fogod.
2009. dec. 28. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:
én simán meg tudnám szokni. ha belegondolok, egyáltalán nem használom ki a kertet, csak reggel végigmegyek rajta a kapuig, du meg vissza. Mondjuk én Bp-en élek, egy külső kerületben, és a belvárosba járok iskolába már 4. éve, de én szívesebben laknék ott, mint itt.
2009. dec. 28. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!