Ma már mér "égő " elvis-t, p-mobil-t, p-boxot, lgt-t, Pokolgépet, Lordot, ihász gábort, Máté pétert, hobo-t, deák bill-t, Halgatni?
Figyelt kérdés
mert ha márt ezeket halgatom le vagyok "égőzve" ...2009. dec. 28. 13:14
11/23 anonim válasza:
Nem tudom... de én 23 vagyok, egy olyan kocsmába szoktam járni, ami teli van 16-18 évesekkel. Ott jóformán csak én nem tudom a fenti előadók számait fejből. Kivéve máté péter, ihász gábor, mert ők tényleg égők. :D
12/23 anonim válasza:
Szerintem inkább a helyesírásod "égő"!
13/23 anonim válasza:
Nézd, én megértelek, de te is ugyanezt csinálod. Te meg más zenéjét szólod le. Szerintem senkinek sem kellene senkijét leszólni. Én nem gondolom, hogy égő, amiket hallgatsz. Tök jó zenék, de ettől van, aki mást szeret. Azt is tiszteletben kell tartani.
14/23 anonim válasza:
jó a guns'n roses és a scorpions nincs egy szinten az általad említetekkel, ezek nagy zenekarok, egyedi és egyébként nagyon jó zenével. amúgy én is imádom az általad felsorolt zenekarokat, talán hobot nem szoktam hallgatni. én imádom máté pétert, cserháti zsuzsát, whitney houstont(ő is cikinek számít ma) és még sok más nagyszerű előadát. számomra az zene, amit a maiak csinálnak az inkább borzalom. ez a sok tuc-tuc, ami mind egyforma meg ezek a mai popsztárok...utálom mindet. engem kicsit se érdekel ki mit tart cikinek, nekem tetszik és kész. hallgasd te is nyugodtan.
15/23 anonim válasza:
Ha égő, ha nem, a Lord és Máté Péter nagyon nagy kedvencem, és P-Mobil, Pokolgép, Hobo, Deák Bill szintén mindig van a zenelejátszómon. :)
Üdv:
22 éves lány
16/23 anonim válasza:
hát tudod régi sulimba ha mjegszólalt a telefonomon egy pokolgép vagy egy jó szám megvertek a doszkópatkány rappar g*cik de az új sulimba van pár ilyen sorstársam :D
17/23 anonim válasza:
Na, csak hogy szóljon az ellenoldal is (de hogy miért én): nem vagyok diszkópatkány, de nem kell jobb egy csöcslóbáló elektrónál néhány sör mellé egy alapjában véve értelmetlen szombat estén :) Máskor tényleg ilyen fél percig hangos, aztán elég ha csak kattog, de lebujban bekarmolva pótolhatatlan.
19/23 anonim válasza:
mindenki azt hallgat amit akar. én is hallgatok ilyent. sz.rd le a többieket.
20/23 anonim válasza:
Szerintem nem a hozzád valókkal barátkozol... Miért nem jársz olyan társaságba, ahol hasonló zenei ízlésűekkel találkozhatsz?
Egyébként pedig (és ez lehet, hogy nem lesz ínyedre), te sem vagy "jobb" vagy "más", mint akik lenéznek téged... Nézz egy kicsit magadba: te ugyanúgy idiótának tartod azokat, akik mást szeretnek mint te.
Különben pedig: ez csak zene! Jó, hogy szeretjük, az életünk része, fontos meg minden, de azért ne ez határozzon már meg bárkit is...
Előfordulhat az is, hogy nem a zenei ízlésed miatt nem csípnek, szóval nézz magadba. Ja és egy utlsó tipp: gyakorold a helyesírást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!