Ma már mér "égő " elvis-t, p-mobil-t, p-boxot, lgt-t, Pokolgépet, Lordot, ihász gábort, Máté pétert, hobo-t, deák bill-t, Halgatni?
régebben sokkal jobb együttesek és zenészek voltak
Beatles, Chuck Berry, Jimi hendrix pl
nem értem ez miért lenne égő
21/f
nem égő, menni a divatzene után. az már igen. égő.
a régiek egészen különleges módon örökérvényüvé tették nemely dalukat. nekem is mondták a : rock and roll az már divatjamult miért hallgatok olyat. nem is olyat hallgattam. nem is szeretem. death , black metalt szeretem. sokan nincsenek is tisztában mi is az, amit leszólnak.
Hol égő?
Miért mész oda, ahol égő?
A kérdésed nem arra vonatkozott, h égő-e, hanem, h miért igen, tehát te is égőnek tartod, akkor valószínűleg a választ is tudod a miértre.
Adok egy egyetemes választ, a "legégőbb" dolog fikázni másokat, és beléjük kötni. Ennyi erővel oda mehetnék a haverjaidhoz, elkapnám az egyik bokáját, és összvereném vele a többieket... tudod, mint a Tom és Jerry-ben. Aztán mondanám, hogy de égő, hogy ilyen kis lepkefingok...
Amúgy ezt a birkák szokták csinálni, hogy sokan vannak és akkor beszólnak valakinek. Le kell őket sz@rni. Ha nem foglalkozol velük, akkor abba fogják hagyni.
Egyáltalán nem! Én is ezeket hallgatom, és még Szécsi Pál is belefér.
Az égő az, amikor egy kölyökről nem tudod eldönteni hogy fiú-e vagy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!