Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ma már mér "égő " elvis-t,...

Ma már mér "égő " elvis-t, p-mobil-t, p-boxot, lgt-t, Pokolgépet, Lordot, ihász gábort, Máté pétert, hobo-t, deák bill-t, Halgatni?

Figyelt kérdés
mert ha márt ezeket halgatom le vagyok "égőzve" ...
2009. dec. 28. 13:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor égőzd le azokat a kocsog nagyképű 30kiló vasággyal diszkópatkány kölyköket. Nem égő, Elvis a rock'n'roll istene, a többieknek meg néhol olyan sokatmondó és időtálló szövege van, hogy az hihetelen. Például egy Máté Péter mindíg megindít, pedig fiú vagyok, és nem az a lágy típusból :D
2009. dec. 28. 13:20
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

régebben sokkal jobb együttesek és zenészek voltak

Beatles, Chuck Berry, Jimi hendrix pl

nem értem ez miért lenne égő

21/f

3/23 anonim ***** válasza:
Akkor égőzd le azokat a kocsog nagyképű 30kiló vasággyal diszkópatkány kölyköket. Nem égő, Elvis a rock'n'roll istene, a többieknek meg néhol olyan sokatmondó és időtálló szövege van, hogy az hihetelen. Például egy Máté Péter mindíg megindít, pedig fiú vagyok, és nem az a lágy típusból :D
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Először is: nagyon jó az ízlésed, örömmel látom, hogy valaki ma is ilyen kitűnő zenéket hallgat! Ne törődj vele, bárki bármit mond, inkább légy arra büszke, hogy a mostani műanyag, megjátszott világban igazi értékeket kedvelsz. A zenét magadnak hallgatod, nem másoknak!
 5/23 A kérdező kommentje:
köszi :) csak kicsit zavar mert ök ilyen szarokat halgatnak mint :basshunther,50 cent,Gun"s roses,Scorpions,Flo-rida ,Justin Timberlake,meg ilyen baromságok amik engem nem kötnek le és én ezek mellet elbujhatok sztem .... meg a kedvenc eggyütesem(im) is levannak égőzve : Los andinos , Mohican , meg persze a p-mobil :D
2009. dec. 28. 13:25
 6/23 anonim ***** válasza:
naaa azért óvatosan azzal, hogy a sz@rt, meg a Guns n Rosest egy mondatban említsük...egyébként nem gáz, és ne süllyedj le a szintjükre azzal, hogy elkezdesz vitatkozni velük!
2009. dec. 28. 13:30
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

nem égő, menni a divatzene után. az már igen. égő.

a régiek egészen különleges módon örökérvényüvé tették nemely dalukat. nekem is mondták a : rock and roll az már divatjamult miért hallgatok olyat. nem is olyat hallgattam. nem is szeretem. death , black metalt szeretem. sokan nincsenek is tisztában mi is az, amit leszólnak.

2009. dec. 28. 13:30
 8/23 anonim ***** válasza:

Hol égő?

Miért mész oda, ahol égő?

A kérdésed nem arra vonatkozott, h égő-e, hanem, h miért igen, tehát te is égőnek tartod, akkor valószínűleg a választ is tudod a miértre.

2009. dec. 28. 13:37
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Adok egy egyetemes választ, a "legégőbb" dolog fikázni másokat, és beléjük kötni. Ennyi erővel oda mehetnék a haverjaidhoz, elkapnám az egyik bokáját, és összvereném vele a többieket... tudod, mint a Tom és Jerry-ben. Aztán mondanám, hogy de égő, hogy ilyen kis lepkefingok...

Amúgy ezt a birkák szokták csinálni, hogy sokan vannak és akkor beszólnak valakinek. Le kell őket sz@rni. Ha nem foglalkozol velük, akkor abba fogják hagyni.

2009. dec. 28. 13:39
 10/23 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem! Én is ezeket hallgatom, és még Szécsi Pál is belefér.

Az égő az, amikor egy kölyökről nem tudod eldönteni hogy fiú-e vagy lány.

2009. dec. 28. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!