1/8 anonim válasza:
sminkeld magad, csináltass trendi hajat és öltözködj a mai divatnak megfelelően
2/8 anonim válasza:
En nem sminkelem magam se semmi mu cucc nincs rajtam megis meno vagyok. Mert? Mert van onbizalmam, kisugarzasom es tudom, hogy szeretnek a korulottem levo emberek velem lenni, sajat szajukkal mondtak de ereztetik is. Hidd, hogy meno vagy mert k*ra nem a smink meg a ruha teszi az embert ;)
3/8 anonim válasza:
Előttem szólónak teljesen igaza van. Nem kell divatos ruhákat hordanod, meg fölnyírnod a hajad, csak mert az a menő. Én sem sminkelek, és meg is van rá az okom; nem akarom tönkretenni a bőröm. Nem kell azért sminkelni, mert mások is sminkelnek. Találd meg a stílusod, vagy ha már megvan, kombináld a ruháidat, vegyél fel esetleg kiegészítőket, de ha nem akarsz, az se baj. Legyél egyedi, a saját stílusodban öltözködj, lehet egy egyszerű, egyszínű póló, kék farmerral is menő ha mondjuk fölveszel hozzá egy nyakláncot, de akár az se kell. Legyen önbizalmad, találd meg a stílusodat, és senki kedvéért ne változtass rajta. Fogadd el magad :)Egyébként azért ne változtass magadon, mert valaki azt mondta, hogy nem vagy menő, vagy ilyesmi.. tudom, mit beszélek, engem is folyton ezzel piszkáltak.. de hidd el, jobban jártam én is, a fiúknak is sokkal jobban bejön, ha valaki nem tucat, nem követi folyton a divatot, és nincs rajta egy kiló vakolat. A természetes lányok szerintük is (és szerintem is) sokkal szebbek, meg akik egyedik. Lényeg, hogy fogadd el magad :) Ez a legfontosabb, ne akarj feltétlen menő lenni, mert ha nem akarsz, és nem idegeskedsz emiatt, hanem elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, sokkal több önbizalmad lesz; akkor leszel menő :) és sokkal többre fognak tartani, mint a "tucatribiket". Bocs a hosszú válaszért, remélem, segítettem :)
4/8 anonim válasza:
Drága telefont kell venned. Sokat mutogasd.
5/8 A kérdező kommentje:
Igaz egy picit régi fajta okos telefonom van. A telefon amúgy nem mutogatásra való.
2014. máj. 17. 13:02
7/8 anonim válasza:
legyen önbizalmad ez a legfontosabb, ami a sminket és a többit illeti annyi az egész hogy ne legyél hanyag a bbi felesleges....
8/8 anonim válasza:
előző vagyok //többi// akart lenni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!