Mi a véleményetek a goth-okról?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 11:38
11/20 anonim 

válasza:

"és ne itt okoskodjál mert nem ez ennek az oldalnak a lényege."
Szerintem pedig igen.
És igaza van annak, aki szerint, ha jól írnál, gyorsan írnál úgy is.
Amúgy meg szokj hozzá, hogy így nem nagyon fognak komolyan venni... fejlettebb országokban komolyan veszik a helyesírást, és ha nem lenne sz@r az ország, itt is komolyan vennék.
12/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. azért kérdeztem mert én is goth vok és kívácsi voltam .
De ne veszekedjetek. Leírjátok a válaszotokat aztán kész :D
2009. dec. 28. 12:53
13/20 anonim 

válasza:

Imádom, szerelmes vagyok az ilyen emberekbe, példaképem Lady Amaranth, ez a stílus áll hozzám legközelebb, sok ilyen zenekart is szeretek,régit,újabbakat, magyart,külföldit egyaránt!!!
14/20 anonim 

válasza:

nem azok azok a tűsarkús fiúk a george micheal klipből?
vagy az más? :S
15/20 A kérdező kommentje:
nem , nem azok!
2009. dec. 29. 10:11
16/20 anonim válasza:
Ebben a stíilusban a lányok nagyon szépen,nőiesen,ízlésesen tudnak kinézni,nekem nagyon tetszik!
Persze akad itt is,aki túllő a célon,de melyik stílusban nincs ilyen ??
33/F
17/20 anonim 

válasza:

Én speciel kedvelem őket mert igen csendesek kerülik a bajt és szeretnek ölelkezni(goth ismerősöm állítása szerint)
18/20 anonim válasza:
sok hülye kis csumpi. én is az voltam.
19/20 anonim 

válasza:

20/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!