Mi a véleményetek a goth-okról?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 11:38
1/20 anonim 

válasza:

Nagyon tetszik a stílus, főleg a lányok, olyanok, mint a hercegnők. Én egy úgy-ahogy rokon stílushoz tartozok (gothic lolita).
3/20 anonim 

válasza:

Ha nem esnek túlzásokba, akkor nagyon jó ruhákat tudnak felvenni. Sajnos egyre többen ezt már teljesen elborult aggyal teszik (síron pózolás, teljesen begubózás stb...), és az nem jó.
4/20 anonim 

válasza:

Szerintem is nagyon szép stílus. Én is nagyon sokat foglalkozok ilyenekkel és van is egy csomó ismerősöm. A bökkenő csak az hogy ebben a világban senki nem tuggya értékelni a másikat és sokan lenézik őket. Pl:napiszarra is feltesznek egy csomó mindenkit és odaírják hogy goth. Holott nagyrészt semmi közük azoknak a gothokhoz akiket oda kitesznek. Sokan azt se tudják mi a goth aztán úgy alkotnak véleményt. A lényeg az hogy én szeretem őket és ezen nem fog változtatni senki. :)
6/20 anonim 

válasza:

Ha nem mennek túl messzire, akkor belefér. De azok, akik úgy néznek ki, mint a puruttya - goth esküvő posztban lévők, na az gáz.
7/20 anonim 

válasza:

"A bökkenő csak az hogy ebben a világban senki nem tuggya értékelni a másikat é"
Azt ne is várd, hogy értékeljem, aki a tudját "tuggya"-nak írja...
A bökkenő az, hogy amíg így írsz senki nem fog komolyan venni.
J
8/20 anonim 

válasza:

nekem semmi
(komoly sem nem szeretem sem nem utálom őket)
9/20 anonim 

válasza:

Ne okoskodjál. Most nem mindegy neked hogy írtam? Szerettem volna gyorsan írni.Írj a kérdéshez választ és ne itt okoskodjál mert nem ez ennek az oldalnak a lényege.
10/20 anonim 

válasza:

Nem akarok vitát nyitni de ha jó a helyesírásod, gyorsan is kifogástalanul írnál. (előtted szóló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!