Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a goth-okról?

Mi a véleményetek a goth-okról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 11:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon tetszik a stílus, főleg a lányok, olyanok, mint a hercegnők. Én egy úgy-ahogy rokon stílushoz tartozok (gothic lolita).
2009. dec. 28. 11:40
 2/20 anonim ***** válasza:
26%
egyet se ismerek :S
2009. dec. 28. 11:44
 3/20 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem esnek túlzásokba, akkor nagyon jó ruhákat tudnak felvenni. Sajnos egyre többen ezt már teljesen elborult aggyal teszik (síron pózolás, teljesen begubózás stb...), és az nem jó.
2009. dec. 28. 11:45
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is nagyon szép stílus. Én is nagyon sokat foglalkozok ilyenekkel és van is egy csomó ismerősöm. A bökkenő csak az hogy ebben a világban senki nem tuggya értékelni a másikat és sokan lenézik őket. Pl:napiszarra is feltesznek egy csomó mindenkit és odaírják hogy goth. Holott nagyrészt semmi közük azoknak a gothokhoz akiket oda kitesznek. Sokan azt se tudják mi a goth aztán úgy alkotnak véleményt. A lényeg az hogy én szeretem őket és ezen nem fog változtatni senki. :)
2009. dec. 28. 11:47
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

nekem nagyon bejön.

23/f

2009. dec. 28. 11:49
 6/20 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem mennek túl messzire, akkor belefér. De azok, akik úgy néznek ki, mint a puruttya - goth esküvő posztban lévők, na az gáz.
2009. dec. 28. 11:55
 7/20 anonim ***** válasza:
40%

"A bökkenő csak az hogy ebben a világban senki nem tuggya értékelni a másikat é"

Azt ne is várd, hogy értékeljem, aki a tudját "tuggya"-nak írja...

A bökkenő az, hogy amíg így írsz senki nem fog komolyan venni.

J

2009. dec. 28. 12:00
 8/20 anonim ***** válasza:

nekem semmi

(komoly sem nem szeretem sem nem utálom őket)

2009. dec. 28. 12:14
 9/20 anonim ***** válasza:
Ne okoskodjál. Most nem mindegy neked hogy írtam? Szerettem volna gyorsan írni.Írj a kérdéshez választ és ne itt okoskodjál mert nem ez ennek az oldalnak a lényege.
2009. dec. 28. 12:17
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem akarok vitát nyitni de ha jó a helyesírásod, gyorsan is kifogástalanul írnál. (előtted szóló voltam)
2009. dec. 28. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!