Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a dalfesztvá...

Mi a véleményetek a dalfesztvált nyerő szakállas nőről?

Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 17:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jöttek ide a kifütyült oroszok? Nem említi a kérdés.

Amúgy a kérdésre válaszolva, engem nem érdekel, habár az eurovision dalfesztivál se érdekelt soha.

Igazából kívánom, hogy legyen az emberek legnagyobb problémája az, hogy egy szakállas nő nyer meg dalversenyt.

2014. máj. 13. 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
Hát, elindult felfelé a vacsora, ahogy megláttam ezt a lényt, mert ez nem nő
2014. máj. 13. 19:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Hahhhóóóó Ez a szakállas NEM NŐ!

Nőknek nincs farkuk.

2014. máj. 13. 19:45
 14/17 A kérdező kommentje:

"Az hogy a hangot kellett volna értékelni nem kifütyülni az orosz lányokat. "

Az ikreket nagyon sokra becsülöm!

http://www.youtube.com/watch?v=MPI7AnD_QS8

Ha jól látom népük egy kéuiszőttes ruhájában jelentek meg, melyre ha egy magyar ember tette volna azt mondanám minden elismerésem, és ezúton szeretnék tőlük elnézést kérni Európa nevében. Bár úgy érzem én sohasem szerettem volna egy ilyen közösséghez tartozni!!!

2014. máj. 13. 20:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szexi, sopánkodtam, hogy minek van szakálla olyan szép lenne nélküle, mert még így is az, aztán megtudtam, hogy nem is nő. Merésznek gondolom, és azt is gondolom, hogy sokat javít a transzneműek helyzetén a vallási alapú előítéletekkel szemben. Egyébként megnéztem a press conference-ét az eurovízión és nagyon értelmes gondolatai voltak, és saját gondolatai, és ott gondolkozott, nem betanult szöveget nyomott.
2014. máj. 13. 22:35
 16/17 anonim ***** válasza:
57%

Az, hogy ez egy showműsor. Nem szól másról, csak a szórakoztatásról, és azzal, hogy témáztok róla, csak elősegítitek a hasonló esetek megismétlődését. Az emberek ingerküszöbe kitolódott, a média dolga egyre nehezebb, ezért jelennek meg hasonló dolgok.

Nem kell semmi ideológiát mögé tenni.

Kidobtam a TVmet évekkel ezelőtt.

2014. máj. 14. 00:51
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a két orosz csajszi produkciója sokkal jobb volt, amit meg amúgy arról az egyénről gondolok, azt inkább nem írnám le...
2014. máj. 14. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!