Mit csináljak, követ egy férfi?
Hogy érted, hogy úgy nézel ki, mint egy 20 éves? :D
Egyébként sok mindent nem tudsz csinálni, mint figyelmen kívül hagyod a dolgot. Hallgass zenét, dugd be a füled, ha beszél hozzád, nézd levegőnek. Ha nagyon feszélyezve érzed magad, mondd meg neki, hogy hagyjon békén, nem ismerkedsz. Mást nem igazán tehetsz.
Nem sok mindent tudsz csinálni, hogy abbahagyja.
Kb. hány éves a pali? Ápolatlan vagy ápolt külsejű?
Ez a rajzos dolog eléggé aggasztó, nem egészséges a fickó az biztos.
2. vagyok.
Ijesztgetni nagyon nem szeretnélek.
Nem lehet figyelmen kívül hagyni a jelenlétét, főleg, hogy már többször próbált beszélni veled. Ne állj vele szóba, mert az önbizalmat adhat neki. Kerüld el ha a közeledbe ér, nézd levegőnek. Ha egyedül utazol, légy a sofőr közelében, és neki is nyugodtan szólhatsz ha megint zaklatni próbál.
Szerintem valami mentális betegsége lehet, nem könnyű kiszámítani az ilyet.
Legutóbb mikor láttad?
Értem.
Akkor egyedül minél kevesebbet utazz. Ha nem hagyja abba, akkor mond el otthon, hogy mit tapasztaltál.
Esetleg, ha megoldható menj másik útvonalon, de ne engedd, hogy ez a mindennapi teendőidet befolyásolja.
Világos a helyzet.
Nem gondolnám, hogy veszélyben lennél, de nekem nem tetszik ez a viselkedés. Zaklatásnak még nem minősül szerintem, mert az utcára kimehet mindenki, meg megszólíthat bárki bárkit, csak a mód nem mindegy.
Ha utazol legyél emberek közelében, hátha nem mer akkor közeledni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!