Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csajok! Melyik film (ek) volt...

Tésztajóska14 kérdése:

Csajok! Melyik film (ek) volt (ak) az (ok), amin elsírtátok magatokat?

Figyelt kérdés
13/l

2014. máj. 11. 09:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Az igazság az hogy sok szomorú/vidám/horror/stb.. Filmet láttam már.. De eddig egyiken SE sírtam..;)
2014. máj. 11. 12:32
 2/10 anonim válasza:
A Csillagok háborúja
2014. máj. 11. 15:59
 3/10 anonim válasza:
Titanic,sok anime végén,egyszer amikor az volt a híradóba h egy ló beleesett vmi gödörbe,basszus anyi filmen sírtam de egy se jut eszembe:/Ha majd végre eszembe jut vmi akk írokXD
2014. máj. 11. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagyon megható a Doktor Zsivágó, egy nagyon szép szerelmi történet, de kicsit hosszú, kétrészes. De megéri megnézni.
2014. máj. 12. 14:01
 5/10 anonim válasza:
Titanic, felhők fölött 3 méterrel, little princess(nem tudom a magyar címét) és még sook van:)
2014. máj. 12. 16:35
 6/10 anonim válasza:

Sírni konkrétan semmin sem. De néhányon már megkönnyeztem a végén. Egy különc srác feljegyzései, Titanic. Most csak ez jut eszembe. De én elég könnyen könnyezek, már egy minimális széltől is :D

14/L

2014. máj. 12. 16:44
 7/10 anonim válasza:
Nagyon ritkán sírok bármi miatt, vissza fojtom mások előtt főleg, filmeken szinte soha, egyetlen egy kivétel van amin könnyeztem Híd Terabithia földjére című filmen sírtam amikor elveszít valakit a fiú, nem mondom el, hogy kit hátha megnézed ;)
2014. máj. 12. 19:30
 8/10 anonim válasza:

7-es tényleg az volt még az egyik, amelyiken könnyeztem. Azért csak könyeztem, mert rendesen már kb. 8 évesen sem hiszem, hogy sírtam, már nem emlékszem.

Fura dolgok ezek. Egy filmtől elszomorodok meg minden, a való életen meg soha. Se mások előtt, se egyedül.

(6-os voltam)

2014. máj. 12. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
A Notre Dam-i toronyőr c. filmen zokogtam. Viktor Hugo A párizsi Notre Dame c. regényéből készült.
2014. máj. 14. 11:08
 10/10 anonim válasza:

Séta a múltba

Keith

Szerelmünk lapjai

Hallgass a szívedre

most ennyi jut eszembe

2014. máj. 17. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!