Igaz, hogy a hollandok lenézik a magyarokat?
Figyelt kérdés
ha igen akkor a pénz miatt vagy intelligensebbnek hiszik magukat? vagy mi?2014. máj. 8. 16:54
1/10 anonim válasza:
Szerinted létezik egy egységes holland gondolkodás BÁRMIRŐL? Ha ezt hiszed, akkor te megérdemled, hogy lenézzenek, mert hülye vagy.
2/10 anonim válasza:
Ha elolvassák a kérdésed jogosan érezhetik intelligensebbnek magukat.
3/10 A kérdező kommentje:
de általánosságba lenézik sztem
2014. máj. 8. 16:58
4/10 anonim válasza:
Szerintem azt sem tudják, hogy hol van Magyarország...
5/10 anonim válasza:
Tudják, hogy hol van Magyarország, és nem néznek le minket. Egy évig éltem kint, és vannak Holland barátaim, elég sokan.
6/10 anonim válasza:
Jó én abból indultam ki, hogy beszélgettem egy német lánnyal, aki azt mondta, hogy sokan ott nem tudnak semmit rólunk. Körülbelül sejtik, hogy itt van keleten, de ennyi.
Ja és persze mindenki azt hiszi, hogy itt gárdisták cigányokat irtanak és maga Orbán Viktor is náci. Csak fogtam a fejemet és kínosan nevettem.
7/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy a Hollandiában élő Hollandok mit csinálnak, de nekem a nagyszüleim Erdélyben élnek, és pár holland is él abban a faluban, és ők tök jófejek mindenkivel nem hordják fent az orrukat csak mert egy fejlettebb országból származnak.
8/10 anonim válasza:
A holland nem csak a magyart nézi le és tekinti gyarmatnak.
10/10 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem igazak, ismerek hollandokat és sosem éreztetik, hogy lenéznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!