Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szidja itt (gyakorikérdé...

Miért szidja itt (gyakorikérdéseken) mindenki a másikat?

Figyelt kérdés
Miről vitatkoztál eddig valaki mással?
2009. dec. 27. 08:04
 1/4 anonim válasza:
Mert sokan elfelejtik, hogy mi lenne ennek az oldalnak a lényege. Sajnos sok a primitív...
2009. dec. 27. 08:09
 2/4 anonim válasza:
Testbeszéd hiánya.
2009. dec. 27. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy van ez, lehet bármit mondani egymásnak, a névtelenség miatt még annyi következménye sincs, mint egy sima fórumon. Ezért ha nem értenek egyet, könnyebben elszabadulnak az indulatok.

Nekem a legdurvább vitám még évekkel ezelőtt volt itt, amikor letorkollt valami idióta, hogy 20 évesen ne osszam az észt gyereknevelésről, mert fogalmam sem lehet róla, én csak egy kis takony vagyok, pláne azok után, hogy még tápszeres is a gyerekem. Khmm, hát igen érdekes figura volt az illető, bár nem tagadom, egy két ilyen beszólása után már én sem fogtam vissza magam.

2009. dec. 27. 10:52
 4/4 anonim válasza:

10:31-es vagyok. (Kicsit bővebben.)

A testbeszéd hiánya sok félreértést okoz. Ez az internet hátránya.

Nem vitatkozom, nem szeretem a felesleges bonyodalmakat. (Most jönnek az ellenvélemények...)

2009. dec. 27. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!