Egyes heterok tényleg ennyire hülyék vagy csak tetetik? (Meleg/Hetero kérdés egyaránt)
Pontosabban arra gondolok hogy sok hetero azt mondja hogy a melegek ne menjenek pide-ra, ne öltözködjenek úgy ahogy akkarnak. Mi az hogy ne menjenek pride-ra mert csak hergelni akarják őket és mert a heterok sem vonulásznak fel??? A melegeket bőven nem érdekli hogy egyesek hogy öltöznek mert van elég bajuk azzal hogy saját maguk hogy öltöznek hogy ne támadják meg. Meg hogy a heterok sem vonulnak fel? Isten áldjon már meg benneteket hogy ki a halál gátol titeket ebben. Menjetek ti is sétálgassatok egy jót az Andrássy-n azt jó napot.
Hetero/homo/heterofob/homofob/akárki véleménye is érdekel!
Én hetero vagyok és sosem néztem le a melegeket. Ők is emberek és nem tehetnek erről.
Hogy ki hogyan öltözködik, abba nincs jogom beleszólni, csak nem értem, hogy egyes nők miért szeretik kirakni a mellüket. Nő létemre sosem öltözködöm így.
Addig engem sem zavar ha otthon a 4 fal között homokos valaki, engem az idegesít, hogy le kell zárni a fél várost egész napra, mert ő éppen felvonulnak. Hát komolyan nincs jobb dolguk, mint langyiként végigmutogatni magukat az utcán?
Én találkoztam értelmes rendes homoszexuálissal is akiről meg nem állapítottad, hogy az, szolidan felkért elutasítottam és dumáltunk tovább, ez jó, de a sok retardált az nem okés.
A legtöbb tényleg ilyen hülye, de azért a felvonuló melegeket sem kell ártatlan báránynak nézni.
Néhányan (hangsúlyozom: nem minden meleg) kifejezetten provokálni akarják az embereket. Például, amikor nem sokat takaró papi öltözetre emlékeztető, maximum a hálószobába illő ruhát vesznek fel, amit valószínűleg egy szexkellék boltból szereztek be és rázzák magukat rózsaszín Bibliával a kezükben... Nem, ez egyszűrűen nem az utcára, nem gyerekek szeme elé való. Itt nem arról van szó, hogy meleg vagy hetero csinálja-e, engem ugyanúgy undorít mindkettő.
Persze tudom, hogy csak nagyon kevés ilyen van, de a homofóbok emlékezetében csak ez a magamutogatás marad meg, erre hegyezik a szemüket. És mielőtt bárki is félreértene, szerintem sem jogosítja ez fel őket a gyűlölködésre, átkozódásra és kődobálásra. Őszintén szólva ötletem sincs, hogy miért utálják úgy általánosságban a melegeket.
Én nem utálom a melegeket, csak nem értem a felvonulást. Mi akar az lenni? Provokáció vagy elfogadásra biztatják az embereket?
Nekem van két meleg ismerősöm. Ők sosem mennek ki ilyen fesztiválra, mert szerintük ez provokáció. Egyikük mondta, hogy egy meleg öltözködhet rendesen. Értsd: ne legyen annyira feltűnő, kihívó ruhában, mint azok a lányok, akik kipakolják a mellüket, vagy miniszoknyát hordanak.
(Itt is most feltettem magamnak a kérdést, hogy a kihívóan öltözködő lányok provokálni akarnak?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!