Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igaz, hogy Budapesten tilos a...

Igaz, hogy Budapesten tilos a dohányzás kocsmákban és discokban egyaránt?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 22:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
zárt térben igen
2014. ápr. 14. 22:19
 2/13 A kérdező kommentje:

És a fiatalok nem cigiznek szórakozóhelyeken? Bulikban?

Hű, de nehéz ezt elképzelnem

2014. ápr. 14. 22:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Jahm, először tényleg nehéz volt elképzelni, de igazából mindenki hamar megszokta. Dohányozni kimennek aztán ennyi :)
2014. ápr. 14. 22:34
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

Semmi bajom a dohányosokkal, de miért nehéz elképzelned?

Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy de nehéz elhinni, hogy a szórakozóhelyen nincs mindenki belőve és nincs orgia parti.

Vagy arra céloztál, hogy a fiatalok képtelenek betartani a szabályokat vagy nekik nem is kell?

2014. ápr. 14. 22:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egész országban tilos a nyilvános, zárt térben való dohányzás.
2014. ápr. 14. 22:55
 6/13 A kérdező kommentje:
Erdélyi vagyok és itt nincsenek ilyen korlátozások. El sem tudom képzelni, hogy milyen, amikor egy buliban nem cigiznek az emberek...
2014. ápr. 15. 00:52
 7/13 anonim ***** válasza:
94%

Nem dohányzóként mondom: nagyoooon jóóóóóóó! :-)

Végre nem kell fulladoznunk, nem bűzlünk ha szórakozni megyünk.

2014. ápr. 15. 02:07
 8/13 anonim ***** válasza:

Én is Erdélyi vagyok, de sokak szerint már mi sem állunk távol a dohányzáskorlátozástól.

Nem elképzelhetetlen ami külföldön van, de nem is igazán értelemszerű: ha a nemdohányzóknak adnak választási lehetőséget arra, hogy nemdohányzó helyiségekbe menjenek, akkor a dohányzóknak miért ne adnának ? Rendben, nem kell minden szórakozóhelyen megengedett legyen a dohányzás , de akkor legalább az arányok legyenek megosztva és ne csak az egyik csoport legyen előnybe helyezve. Persze, mint sok más szempontból is, a logikával senki nem foglalkozik, a nemdohányzók meg tesznek rá magasról, hiszen ők most örülnek, hogy minden hely az övéké, a dohányosokat meg viszonylag kidobták a ******.

2014. ápr. 15. 09:30
 9/13 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek veled kedves erdélyi válaszoló. Én is nemdohányzó vagyok már 4 hónapja, és igazságtalannak tartom ezt. Ha jól esik az embereknek egy sör mellett elpipázgatni, akkor igen is kell nekik lehetőséget adni.

Hogy káros saját magukra nézve, ahoz senkinek semmi köze.

Szerintem úgy ideális ahogy nálunk van: Egy helységen belül van dohányos és nem-dohányos rész. Mindenki választhat

2014. ápr. 15. 13:35
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 - Igen, egyike kevés azon dolgoknak, amivel egyetértek ebben az országban :D. Bár ne gondold, hogy azért csinálják, mert annyira tekintettel volnának a dohányosokra, csak egyszerűen még nem értek oda, hogy ezzel a bagatell üggyel is foglalkozzanak - és remélhetőleg ez így is fog maradni.
2014. ápr. 15. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.