Igaz, hogy Budapesten tilos a dohányzás kocsmákban és discokban egyaránt?
És a fiatalok nem cigiznek szórakozóhelyeken? Bulikban?
Hű, de nehéz ezt elképzelnem
Semmi bajom a dohányosokkal, de miért nehéz elképzelned?
Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy de nehéz elhinni, hogy a szórakozóhelyen nincs mindenki belőve és nincs orgia parti.
Vagy arra céloztál, hogy a fiatalok képtelenek betartani a szabályokat vagy nekik nem is kell?
Nem dohányzóként mondom: nagyoooon jóóóóóóó! :-)
Végre nem kell fulladoznunk, nem bűzlünk ha szórakozni megyünk.
Én is Erdélyi vagyok, de sokak szerint már mi sem állunk távol a dohányzáskorlátozástól.
Nem elképzelhetetlen ami külföldön van, de nem is igazán értelemszerű: ha a nemdohányzóknak adnak választási lehetőséget arra, hogy nemdohányzó helyiségekbe menjenek, akkor a dohányzóknak miért ne adnának ? Rendben, nem kell minden szórakozóhelyen megengedett legyen a dohányzás , de akkor legalább az arányok legyenek megosztva és ne csak az egyik csoport legyen előnybe helyezve. Persze, mint sok más szempontból is, a logikával senki nem foglalkozik, a nemdohányzók meg tesznek rá magasról, hiszen ők most örülnek, hogy minden hely az övéké, a dohányosokat meg viszonylag kidobták a ******.
Teljesen egyetértek veled kedves erdélyi válaszoló. Én is nemdohányzó vagyok már 4 hónapja, és igazságtalannak tartom ezt. Ha jól esik az embereknek egy sör mellett elpipázgatni, akkor igen is kell nekik lehetőséget adni.
Hogy káros saját magukra nézve, ahoz senkinek semmi köze.
Szerintem úgy ideális ahogy nálunk van: Egy helységen belül van dohányos és nem-dohányos rész. Mindenki választhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!