Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a jobb, kipróbálni sok...

Mi a jobb, kipróbálni sok mindent de semmit nem tökéletesíteni vagy elmélyedni egy dologban és abban az egyik legjobbnak lenni?

Figyelt kérdés
Rájöttem, h túl sok minden érdekel, hol ezt csinálom, hol azt...de igazán semminek sem jutok a végére. Hogy jobb?

2014. máj. 5. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:

én is pont ilyen vagyok, és most 17 évesen(ősztől végzős leszek) már el kellene döntenem. én a biológiában és kicsit a kémiában kezdtem elmélyülni. válaszd te is azt, ami neked leginkább örömet okoz. aki túl sok mindenben jó az nehezen választ, nekem is nehezen megy, és még most sem vagyok biztos magamban, de a biokémia például egyenesen elvarázsol...

persze más dolgok iránt is érdeklődöm továbbra is, csak az a hobbim lett.

2014. máj. 5. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy valamiben legyél mester és minden mást ismerj meg.
2014. máj. 5. 23:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Munkaban szerintem amellett, hogy jo ha szakember vagy, azert az is kell, hogy tobb labon alljon az ember, mert sosem lehet tudni.... Hiaba valaki jo sportolo es edzo akar lenni, ha egy baleset miatt toloszekbe kenyszerul. Vagy pl en ahova kijottem kulfoldre es megtetszett a hely, ott sajnos azzal kellett szembesulnom, hogy az en szakmamra nincs igeny.... mondjuk megoldottam azzal,hogy 100 kilometerrel odebb koltoztem, de akkor is kicsit faj a szivem es visszahuz oda,ahol eloszor laktunk. Meg egy szakmaval talan jobban jartam volna.

Viszont szerintem az se jo, hogy ha valaki mindenbe belekap, mert se rendesen nem tanulja meg, es meg penzkidobas is. Ha pl most kitalalod hogy sielnel,jovo telen korcsolyazni akarsz, majd utana ezt vagy azt, akkor egy csomo penz elmegy az alapfelszerelest osszeszedni.

2014. máj. 5. 23:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez mind igaz....valahogy kevesebb dologra kellene koncentrálnom....de már annak is örülök most egyelőre, h rájöttem, mi a baj :-)
2014. máj. 6. 06:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha sokmindent megismersz, kipróbálsz. Így találhatod meg azt, amiben majd igazán jó lehetsz. Ha valamiben igazán el tudsz merülni, "mesterévé válni", az nagyon jó érzés (és megélhetési szempontból is kifizetődő lehet, feltéve, ha nem valami haszontalan 12 egy tucat dologban merülsz el).
2014. máj. 6. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!